“Танці з зірками” 5 сезон випуск від 03.10.21: яка пара назавжди покинула паркет танцювального проєкту?

Хто покинув шоу Танці з зірками-5 у 5-му випуску від 03.10.21? Усі деталі в статті.

Увечері 3 жовтня пройшов 5-й випуск відомого танцювального шоу, у якому змагалося 11 пар.  Думка суддів, як завжди сильно відрізнялася від оцінки глядачів, які єдиноголосно вирішили у цей раз, що виліт був несправедливий. Усі учасники добре постаралися і намагалися втілити різних героїв кіно. Стиль танцю став відомим не так давно, але пари встигли попрацювати над номерами. Дізнайтеся, хто покинув шоу Танці з зірками-5 у 5-му випуску від 03.10.21.

Хто покинув шоу?

Опівночі стало відомо, що паркет мають залишити Фагот і Катерина Тришина.

Партнери у номері втілювали у життя головних героїв стрічки “Тіні забутих предків”. Фагот вже два останніх випуски був кандидатом на виліт, але його старання не принесли йому успіху.

Але глядачі цю думку думку не розділяють і вважають, що у проєкті є набагато слабкіші учасники. Багато хто не вірить у Євгенію Власову, також є противники і у Джамали.

Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці проєкту в Інстаграм

Варто відмітити, що глядачі передрікають перемогу співаку MELOVIN, який має доволі потужну фан-базу. Подейкують, що судді навмисне ставлять йому низькі бали, щоб активувати аудиторію. Але Катерина Кухар сьогодні поставила високу оцінку парі MELOVIN та Ліза Русіна, на що Юрій Горбунов сказав, що це жіноча солідарність. Інші ж судді невисоко оцінили танець, а Макс Чмерковський навіть сказав, що фокстроту як такого сьогодні не було.

Чи сала рацію аудиторія і як будуть розвиватися події надалі буде видно. Але варто зазначити, що для деяких учасників у цьому році — потрапити на проєкт було важким рішенням.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.