Оля Цибульська вперше показала свого чоловіка, щоб очистити репутацію через розлучення Дзідзьо та Славії

Популярна українська співачка Оля Цибульська несподівано для шанувальників поділилася у соцмережах спільним фото зі своїм чоловіком.

До особистого життя Ольги прикуто багато уваги, особливо після того, як Дзідзьо та Славія повідомили про розлучення. Фанати підозрюють, що до цього причетна Цибульська, адже у численних інтерв’ю колишня дружина DZIDZIO зізнавалася, що співак взагалі не хотів її показувати світу, в той час як разом з Олею зображав закоханих.

Оля Цибульська, Дзідзьо і Славія
Оля Цибульська, Дзідзьо і Славія

Героїня статті лише сміється з подібних чуток і запевняє, що вони з Михайлом Хомою (справжнє ім’я Дзідзьо) добрі друзі і куми, не більше. При цьому зірка досі не розсекретила особистість свого таємничого чоловіка, якому народила сина Нестора. Цікаво, що ледь не під кожним новим фото Цибульської зі спадкоємцем коментатори пишуть про схожість дитини з DZIDZIO. Більше того, цей факт не заперечує навіть Славія.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська з сином Нестором

Аби спростувати всі підозри, Оля нарешті опублікувала на власній сторінці в Інстаграм декілька сімейних знімків, серед яких є й кадр з чоловіком. Зроблені вони під час подорожі всією родиною:

“Завтра ти їдеш в романтичний вікенд. В будь-яку країну світу. Куди і з ким? Розкажи тут і збудеться. Бо кожній Киці треба для щастя мало – щоб її вкрали і годували смачним”, – написала Цибульська.

І хоча формально співачка показала коханого, до камери він стоїть спиною, тож його обличчя досі не розсекречено. Видно, що чоловік шатен, але без бороди, хоча це не спиняє коментаторів від традиційних припущень:

  • “Це Дзідзьо?”;
  • “Та вже виставте спільне фото з Дзідзьо, щоб всі уже спали спокійно”;
  • “На фото в обнімочку з Дзідзьо, навіть і приглядатися не треба”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схожі статті