Встигли і прославитися, і народити: Надія Мейхер, Alyosha та інші багатодітні зіркові матусі

Цим матусям можна лише позаздрити: і кар'єру встигли зробити, і діток попестити.

Зіркові матусі. Це найбільш цілеспрямована та працьовита категорія жінок. Багато знаменитих жінок навіть не йде у декрет, аби не втрачати свої золоті роки популярності.

Надія Мейхер

Найзапальніша віагрянка Надія Мейхер стала не лише однією з омріяних красунь України, а й турботливою мамою для трьох діток.

Надія Мейхер з сином

Доля нагородила артистку двома доньками та синочком. Знаменитість напрочуд швидко прийшла до форми та дуже скоро після пологів хизувалася осиною талією.

Доньки Мейхер

Катерина Осадча

Ну як же у цій підбірці не пригадати найпопулярнішу багатодітну мамочку Катю. Вона опікується трьома синами. Старшого вже відправила до американського університету. У шлюбі з Юрієм Горбуновим зірка народила двох діток. Цікаво, що пара вважала, що третє немовля має бути дівчинкою. Втім, Господь подарував надію та опору – сина.

Сніжана Єгорова

Ось, з ким важко буде змагатися за звання багатодітної матері, так це зі Сніжаною Єгоровою. У зірки 5 нащадків, які живуть з мамою у мирі та злагоді.

П'ятеро дітей Сніжани Єгорової
П’ятеро дітей Сніжани Єгорової

Alyosha

Яскрава представниця шоу-бізнесу стала мамою тричі. Допомагають ростити діток батьки, адже, що мати, що батько – люди творчі та креативні. Ні дня не можуть без музики.

Родина співачки

Оля Фреймут

Сувора ревізорша та гроза українських ресторанів виявилася дуже побожною та сімейною людиною. У шлюбі з Володимиром Локотком вона народила двійко діток, а ще чоловік зі всією душею прийняв старшу доньку артистки Злату (дівчинка від першого шлюбу).

Родина Ольги Фреймут
Родина Ольги Фреймут

Олена Мозгова

Ну, і завершує підбірку вічно молода продюсерка Олена Мозгова. В екс-коханої Олександра Пономарьова трійко дітей від різних чоловіків.

Олена Мозгова

 

Схожі статті