Джамала вразила фанатів новиною про операцію і показала себе у лікарняній палаті — усі деталі події

Джамала розповіла, що сталося з її батьком прямо з лікарняної палати.

Після пологів і тривалої перерви у творчості через виховання своїх синів Джамала переживала певне інформаційне затишшя. Але співачка поступово повертається на минулу позицію в шоу-бізнесі і все більше привертає до себе увагу. Її участь у “Танцях з зірками” стала справжньою сенсацією, а інфоприводів для преси стає все більше, тому журналісти залюбки беруть участь у піар-компанії зірки.

Родина Джамали пережила операцію

Нещодавно стало відомо, що батько Джамала потрапив до лікарні і пережив хірургічне втручання. Про це повідомила сама співачка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Причину госпіталізації та необхідності операції вона не пояснила.

Скріншот сторінки Джамали

За словами артистки, їй було складно готувати новий танець всього за три дні для проекту “Танці з зірками”, коли в цьому час батько лежав у клініці. Але зараз вже все добре.

“Був дуже складний минулий тиждень. Татові зробили операцію”, – зазначила Джамала.

На опублікованих відеороликах співачка постала поруч з батьком, який лежав у лікарні. Чоловік виглядав добре і навіть похвалив доньку прямо на камеру, поки та тримала перед ним смартфон.

Варто відмітити, що свого батька вона знімає Україні рідко. Частіше свій контент у мікроблогу в Instagram вона присвячує дітям і, звісно, собі. До того ж на цьому тижні її виступ зібрав масу компліментів, і на відміну від минулих, став для неї проривом. Можливо стресова атмосфера та адреналін дали про себе знати, і артистка розкрилася перед глядачами зовсім по-іншому.

Бажаємо батько Джамали найскорішої виписки та здоров’я!

Схожі статті