Холостяк 11 Михайло Заливако виправдався за стосунки з Анною Богдан: “Не знаю, як я в них опинився”

Головний герой реаліті-шоу "Холостяк-11" Михайло Заливако поділився своїми враженнями від стосунків з переможницею проєкту Анною Богдан.

Холостяком Михайло Заливако став у 31 рік, маючи за плечами успішно заснований логістичний бізнес, купу подорожей та вражень. Єдиного не вистачало у його житті –кохання, яке йому хотіли подарувати одразу декілька достойних дівчат, але справжні почуття у чоловіка виникли лише до однієї з них. Саме вона і стала переможницею шоу – Анна Богдан.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Після завершення сезону закохані продовжили зустрічатися і не приховували цього – у соцмережах пара постійно публікує спільні фото та розповідає про свої стосунки. До речі, живуть вони вже давно разом – ледь не зі знімального майданчика фінального випуску Михайло повернувся додому в Харків, зібрав речі і переїхав до Анни в Київ.

Цього разу на власній сторінці в Інстаграм Заливако поділився новими подробицями взаємин з Богдан:

“Нещодавно я говорив, що у мене була перша фотосесія у своєму житті, ось ця була другою. Я не знаю, як я в них опиняюся з тим, що не сильно люблю фотографуватися. Схоже, з Анею у мене пройде ця дурниця, коли я можу психувати під час і прямо біситися, коли робиться фото. Тут можна йти в психологію і писати талмуди, але впевнений, що при правильному підході в парі можна ось такі косяки одне одного безболісно “лікувати”. Може хтось скаже, що це дрібниця, але схожих приколів у всіх вистачає. Це мій. Не псуйте кадри!”, – написав екс-холостяк.

Пост він доповнив серією романтичних кадрів з коханою Анною, на яких вони позують десь в лісі, а коментатори засипали їх компліментами – вони чудово доповнюють одне одного.

Схожі статті