Ольга Сумська на заздрість старшій сестрі змила макіяж і вразила вродою: зовсім не бабуся на шостому десятку

Відома українська акторка Ольга Сумська є еталоном жіночності та краси, адже у свої 55 вона виглядає неймовірно молодо.

Не дарма Ольга Сумська є найвідомішою виконавицею ролі Роксолани – єдиної з усіх наложниць султана Сулеймана, яка стала його законною дружиною. Її образ втілює у собі ідеал краси, неповторності та жіночої вроди. Все це про героїню нашої сьогоднішньої статті.

Здається, що роки не владні над нею – чим далі, тим Ольга виглядає ще неймовірніше. І раз по раз вона доводить це новими фото у соцмережах, на яких часто постає зовсім без макіяжу.

Цього разу на зв’язок з фанатами Сумська вийшла знову ненафарбованою, в окулярах і одягненою в домашнє. Зірка вітчизняного кінематографу вийшла на балкон своєї квартири, аби похвалити клінерів, які напередодні провели вдома в Ольги генеральне прибирання та помили вікна.

Скріншот зі сторінки Ольги Сумської в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Ольги Сумської в Інстаграм

Дивовижно, але на обличчі 55-річної акторки не видно жодної зморшки. Через це “диванні” експерти люблять звинувачувати Сумську в тому, що вона піддалася трендам і зробила вже багато пластичних операцій. Натомість знаменитість запевняє, що є прихильницею природної краси, а результат її чудового вигляду – домашній догляд:

“Я запевняю всіх: можна все робити вдома – і ліфтинг, і маски з білком та жовтком, і обгортання, і трави для волосся. В мене все це є вдома. Просто я уважна до себе. Я про себе не забуваю, навіть при тому шаленому ритмі, в якому я працюю”, – розповіла артистка.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Не дивно, що до Ольги навіть попри статус заміжньої жінки регулярно залицяються інші заможні чоловіки. Та від безлічі залицяльників Сумську ревно оберігає її коханий – актор Віталій Борисюк.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Схожі статті