Як виглядає суперниця Лілії Ребрик, яка втратила коханого через акторку: її врода затьмарює зіркову білявку

Коли Андрій Дикий познайомився з Лілією Ребрик, у його серці жила інша. Як вона виглядає?

Коли нинішній чоловік Лілії Ребрик Андрій Дикий заради телеведучої покинув цивільну дружину і партнерку по професійним танцям про це одразу дізналася вся країна. Тоді пара спростувала чутки про подібний розвиток подій.

Колишня дружина Андрія Ірина

Повністю відбілити свою репутацію не вдалося, і згодом зіркове подружжя вирішило не робити з пережитого трагедії, і припинило приховувати факти, які і так всім були добре відомі.

Андрій Дикий та Ірина

“Це трапляється на кожному кроці і головне, щоб людина знала, що вона робить. Якщо зроблений такий крок, він не просто так зроблений”, – зізналася Лілія Пебрму Каті Осадчій під час зйомок “Світського життя”.

Акторка прекрасно знала про наявність у її партнера дами серця, але пару це не зупинило на шляху до бурхливого роману. Історія про те, як двоє добре знайомих артиста зустрілися поза  камерами, закохалися і через короткий проміжок часу раптово вирішили одружитися дуже романтична, але мало схожа на реальність.

Єдине, у чому Лілія Ребрик змогла запевнити журналістів , що на момент їхніх з Андрієм стосунків він вже не танцював професійно з колишньою цивільною дружиною. Мовляв, просто разом працювали у танцювальному клубі, а парою на паркеті вже давно не були.

Зараз обидва намагаються навіть не згадувати про те, що їхнє кохання, насправді, було затьмарене зрадою. Але спроби приховати той факт, що Андрій перебував у серйозних стосунках з іншою цілком можна зрозуміти: аудиторія дуже критично сприймає новини про подружню невірність.

На щастя, Лілії та Андрію вдалося створити зразкову родину. Тобто гра була варта свічок.

Схожі статті