Як виглядає суперниця Лілії Ребрик, яка втратила коханого через акторку: її врода затьмарює зіркову білявку

Коли Андрій Дикий познайомився з Лілією Ребрик, у його серці жила інша. Як вона виглядає?

Коли нинішній чоловік Лілії Ребрик Андрій Дикий заради телеведучої покинув цивільну дружину і партнерку по професійним танцям про це одразу дізналася вся країна. Тоді пара спростувала чутки про подібний розвиток подій.

Колишня дружина Андрія Ірина

Повністю відбілити свою репутацію не вдалося, і згодом зіркове подружжя вирішило не робити з пережитого трагедії, і припинило приховувати факти, які і так всім були добре відомі.

Андрій Дикий та Ірина

“Це трапляється на кожному кроці і головне, щоб людина знала, що вона робить. Якщо зроблений такий крок, він не просто так зроблений”, – зізналася Лілія Пебрму Каті Осадчій під час зйомок “Світського життя”.

Акторка прекрасно знала про наявність у її партнера дами серця, але пару це не зупинило на шляху до бурхливого роману. Історія про те, як двоє добре знайомих артиста зустрілися поза  камерами, закохалися і через короткий проміжок часу раптово вирішили одружитися дуже романтична, але мало схожа на реальність.

Єдине, у чому Лілія Ребрик змогла запевнити журналістів , що на момент їхніх з Андрієм стосунків він вже не танцював професійно з колишньою цивільною дружиною. Мовляв, просто разом працювали у танцювальному клубі, а парою на паркеті вже давно не були.

Зараз обидва намагаються навіть не згадувати про те, що їхнє кохання, насправді, було затьмарене зрадою. Але спроби приховати той факт, що Андрій перебував у серйозних стосунках з іншою цілком можна зрозуміти: аудиторія дуже критично сприймає новини про подружню невірність.

На щастя, Лілії та Андрію вдалося створити зразкову родину. Тобто гра була варта свічок.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.