Вагітна Настя Каменських у шовковій сукні підкреслила своє цікаве положення: з Потапом майбутні батьки

Настя Каменських знову ошелешила фанів своєю фігурою. Чи є можливість того, що зірка вагітна?

Потап і Настя Каменських неодноразово говорили про те, як мріють стати батьками. Для Олексія це заповітне бажання — бути господарем у будинку, де багато нащадків. Продюсер, не соромлячись, зізнається, що хоче бути багатодітним. Та поки що Господь зірковій парі не дав можливість досягнути цієї мети.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Настя Каменських вагітна

Але фанати не припиняють вірити у те, що в будь-який момент може виплисти назовні факт поповнення в родині зірок. Як Потап та Настя Каменських раптово для всіх одружилися, так можуть стати мамою і татом.

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона постала у шовковій коктейльній сукні. Річ сіла зірці по фігурі і показала усі її недоліки.

Скріншот сторінки Насті Каменських

Наприклад, при деяких ракурсах видно, що у зірки доволі солідний живіт, і він може говорити як про щільний сніданок, так і про майбутнє поповнення.

Варто відзначити, що зараз зіркове подружжя знаходиться на відпочинку, про який співачка повідомила декілька днів тому. У міні-відпустці пара знаходиться лише вдвох. Поки Потап та Настя чекала на літак продюсер встиг похизуватися, які вони скромні та невибагливі суперзірки.

Судячи з усього, конкретного плану відпочинку у пари немає, і вони просто тиняються містом і насолоджується його колоритом. Також Каменських активно знімає різноманітні розважальні відео, а її чоловік допомагає їй в цьому. Вочевидь суперзіркам недостатньо грошей і вони вирішили підкорити ТікТок.

Схожі статті