Вагітна Настя Каменських більше не ховає зростаючий живіт, а Потап і не проти: зіркові батьки в очікуванні

Насті Каменських 34, вона справжня супер-зірка Україна, яка вже не може приховати свого щастя. Подивіться на кадри з Іспанії.

Настя Каменських. Тривалий час свого життя артистка присвятила кар’єрі та музиці. На її рахунку близько 25 синглів у складі дуету з Потапом, 7 робіт у кіно та 17 премій. Найбільша трудяга нашого шоу-бізнесу досягла бажаного, але ще мріє про світове визнання. Втім, заняття творчістю поступається іншому великому та світлому бажанню: стати мамою.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Знаменитість не раз зізнавалася, що вже має на меті пестити немовлятко. Втім доля вичікує ідеальної миті, аби подарувати знаменитості шанс відчути всю насолоду від материнства.

Вагітна Настя Каменських

Нещодавно подружжя Насті та Потапа вирушило закордон. Місцем для відпочинку пара обрала Барселону. Там, ще не вийшовши з номеру, артисти вирішили записати кілька кумедних роликів для своїх підписників. В одному з таких поп-діва стала у профіль і прихильники помітили, що артистка помітно поправилася.

Звісно, не могли фанати утриматися та не побажати діток знаменитостям.

  • “Настя поправилася, а Потап схуд”
  • “Настя пампушка”
  • “Дітей вам треба”
  • “Щаслива пара, вам би дітей”

Як ставиться бездітна Настя до таких побажань?

Артистка не раз зазначала, що її веселять коментарі про її вагітність. Вона, як людина схильна до повноти, може трішки переїсти, сфотографуватися, а їй під публікацію вже прилетять побажання піти у декрет.

Втім, на коментаторів зірка не ображається та обіцяє у найближчому майбутньому все ж таки реально обрадувати своїх прихильників новиною про малюка.

Схожі статті