“Інна закохала у себе”: Андрій Данилко нарешті публічно зізнався у почуттях до своєї партнерки Білоконь

Андрій Данилко звернувся до Інни Білоконь у її день народження. Ніжні слова зірки вразили користувачів мережі.

Єдина жінка, з якою Андрію Данилко приписували роман — це його сценічна мама, акторка Інна Білоконь. Їхні відносини почалися ще за студентських часів, а на сцені укріпилися та стали дружбою довжиною у все життя.

Не дивлячись на той факт, що Інна давно заміжня жінка, журналісти та фанати досі приписують Андрію роман з його партнеркою. Інакше не можна пояснити їхні поцілунки та неймовірно ніжні взаємини. До мережі постійно потрапляють нові кадри дуету, на яких продемонстрована надзвичайна близькість зірок.

Андрій Данилко поцілував Інну на очах у всієї публіки. Скріншот взято з кадру шоу “Маска”

Привітання від Андрія Данилко

10 жовтня Інна Білоконь святкує свій день народження. Вєрка Сердючка, звісно, не могла проігнорувати настільки важливий день для їхнього дуету, і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання для партнерки.

Варто відмітити, що у дописі до публікації, Андрій Данилко поставив багато червоних сердечок. У культурі спілкування в соціальних мережах вважається, що саме ці емодзі виражають романтичні почуття. Імовірно, Андрій Данилко може зсилатися на те, що він не знав про негласні правила Instagram.

Поцілунок між Інною Білоконь та Андрієм Данилко

До привітань приєдналося безліч українських знаменитостей. Навіть Настя Каменських не збирає стільки коментарів від українських селебрітіз у свій день народження.

Користувачі мережі також не пройшли повз. А деякі відзначили прихильність Андрія до Інни.

Скріншот коментарів під публікацією Вєрки Сердючки

Мовляв, далеко не кожна людина здатна змусити артиста поставити таку кількість червоних сердечок.

Схожі статті