Як склалася доля акторів серіалу “Клон”: спільна дитина зірок проєкту та фатум, який переслідував Іветті

Джованна Антонеллі, Мурілу Бенісіо, Віра Фішер та інші актори серіалу "Клон" колись стали справжніми зірками, яких знає весь світ. Їхні обличчя настільки ж впізнавані, як і обличчя голівудських зірок. Як склалася доля бразильських акторів, зірка яких спалахнула раптово та дуже яскраво.

Культовий бразильський серіал “Клон” вийшов на малих екранах 1 жовтня 2001 року. Історія кохання Жаді та Лукаса відразу підкорила серця мільйонів глядачів по всьому світу. Проєкту виповнилося 20 років, але навіть через стільки часу теленовела користується великою популярністю. Як склалася доля головних акторів серіалу?

У Джованни Антонеллі та Мурілу Бенісіо є спільна дитина

Як склалася доля головних акторів серіалу Клон. У кадрі Жаді та Лукас
Як склалася доля головних акторів серіалу Клон. П’єтро стоїть справа

Джованна Антонеллі і Мурілу Бенісіо перебували у короткому, але бурхливому шлюбі. Вони розлучилися майже відразу після народження сина П’єтро. Зараз хлопчик живе з мамою, але при цьому має можливість бачитися з татом. З віком юнак все більше стає схожий на своїх знаменитих батьків. Кожен знайшов своє щастя з іншими молодими людьми і має свою родину.

Віра Фішер втратила коханого та боролася з залежністю

Як склалася доля головних акторів серіалу Клон. Віра Фішер з колишнім чоловіком

Віра Фішер перебувала у законному шлюбі з іншим актором серіалу Саллесом. Але на момент зйомок вони вже були в розлученні. Справа в тому, що жінка покинула його заради іншого. А з другим чоловіком в неї не склалося. Коли проблеми з залежністю почали проявлятися, перший чоловік прийшов на поміч і витягнув екс-кохану з біди.

Поговорюють, що між ними було справжнє кохання, а спілкувалися вони до останньої хвилини життя Салесса. Коли той пішов життя, Віра не змогла впоратися з горем, і в неї почалися психологічні проблеми.

Далтон Віг навічно Саід

Далтон Віг та Джованна Антонеллі

Варто відзначити, що після завершення зйомок Далтон не скаржився на брак цікавих пропозицій. З 2004 року актора можна було побачити у великій кількості телевізійних проєктів. Ось тільки схоже, що для широкої публіки 57-річний Далтон так і залишиться Саїдом з “Клона”. Актор це прекрасно розуміє, і навіть не проти такої позиції глядача.

Схожі статті