Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова: чорноволоса красуня, якій не вдалося переплюнути Катю Осадчу

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов є щасливим татом і люблячим чоловіком. Він побудував міцну родину зі своєю колегою по цеху Катериною Осадчою, заради якої полишив першу дружину. І якщо у нинішньому шлюбі шоумен є старшим за обраницю, то раніше було навпаки.

Під вінець Юрій Горбунов вперше пішов у далекому 1995 році, коли йому було 25. Нареченою стала 37-річна танцівниця балету Людмила. Майбутня зірка телебачення тоді був нікому невідомим актором-початківцем драматичного театру Івано-Франківська, а його обраниця на момент знайомства була заміжньою жінкою і виховувала дочку. Втім, все це не стало на заваді почуттям, адже серцю не накажеш, тож врешті пара одружилася.

Після весілля Горбунов перетворився на сімейну людину – він вдочерив падчерку Ксенію, Людмила пішла з театру та присвятила себе родині.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Публічних скандалів пара не влаштовувала, так само як і не ділилася подробицями стосунків, але відомо, що за 20 років подружнього життя спільних дітей у них не з’явилося. Не виключено, що це стало однією з причин розлучення. Втім, подейкують, що відносини Юрія та Людмили дали тріщину після появи на горизонті Каті Осадчої.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Справа в тому, що у 2015-му році Горбунов розлучився з дружиною – якраз тоді у нього зав’язався роман з колегою по знімальному майданчику шоу “Голос. Діти”. Телеведучі були знайомі і до цього, але якраз в той час між ними спалахнула іскра. З цієї ж причини Катерину охрестили розлучницею, що анітрохи не похитнуло кохання зірок, які нещодавно стали батьками вдруге.

З падчеркою у Юрія завжди були теплі стосунки, не дивлячись на проблеми у шлюбі з її мамою. В одному зі своїх інтерв’ю шоумен розповідав, що допомагав Ксенії в інституті – зірковий вітчим вів “переговори” з викладачами. А ще саме вона зробила Горбунова дідусем та подарувала йому онучку Поліну.

Перша дружина Юрія Горбунова тримає на руках їхню онучку
Перша дружина Юрія Горбунова тримає на руках їхню онучку

Схожі статті