Катерина Кухар вразила зізнанням про безпощадність Стоянова: що чоловік сказав балерині після втрати малюка?

Прима-балерина Катерина Кухар розповіла, що наважився їй сказати її чоловік Олександр Стоянов, знаючи, що незадовго до стосунків з ним вона пережила витрату новонародженої дитини. Зірка не стала приховувати подробиць особистої розмови з Олександром.

У минулому Катерина Кухар пережила страшну трагедію: з життя пішла її новонароджена дитина, яку вона чекала з нетерпінням. Смерть забрала малюка після пологів. Це розбило приму-балерину, яка на півроку поринула у депресію і навіть не могла знайти в собі сили вийти з квартири. Її стосунки зруйнувалися на тлі цієї біди, і Катерина залишилася зовсім одна. Жінка не приховує цього періоду свого життя і говорить про нього відкрито, можливо намагаючись скинути зі своїх плеч хоча б крихту туги.

Олександр Стоянов поставив коханій жорстокий ультиматум

Катерина Кухар вразила зізнанням про безпощадність Стоянова

Катерина Кухар вже 10 років перебуває у шлюбі з зіркою українського балету Олександром Стояновим. Однак, не усе у їхніх взаєминах проходило м’яко. Танцівниця розповіла про один з конфліктів з чоловіком.

“Якщо ти мені не народиш дитину, то я від тебе піду” – сказав Олександр Стоянов Катерині Кухар в самому початку їх відносин.

Спочатку вона думала, що він жартує, але через півроку розмова повторилася, і чоловік балерини дав їй рік на це. Вочевидь, такий непростий та суворий ультиматум не злякав зірку, яка зараз виховує зі своїм партнером двох прекрасних діток.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов
Катерина Кухар і Олександр Стоянов

Нагадуємо, що декілька днів тому Стоянов вперше розповів про те, як покинув кохану через яблуко. Катерина не втрималася і попросила чоловіка прибрати зі столу недогризок. У запалі пара посварилася, а потім і зовсім почала псувати речі одне одному. Олександр не витримав та пішов з дому. Втім, конфлікт протривав недовго, Катерина подзвонила чоловіку і попросила його повернутися додому.

Схожі статті