Як виглядає дружина Андрія Шевченка: історія кохання футболіста і американської моделі Крістен Пазік

Найвідоміший український футболіст та екс-тренер національної збірної Андрій Шевченко давно не холостякує. Поруч з ним вже 17 років знаходиться одна й та сама жінка – кохана дружина-модель Крістен Пазік, яка зробила його батьком чотирьох красенів-синів.

Андрій Шевченко і Крістен Пазік – дві протилежності, яких притягнула одне до одного доля. Він – володар “Золотого м’яча”, найкращий бомбардир в історії української футбольної збірної та один з найрезультативніших гравців Ліги чемпіонів. Вона – американська світська левиця і фотомодель. Познайомилися вони на вечірці, де Шева був присутнім як гравець клубу “Мілан”, а Крістен на той момент мала модельний контракт в Італії, тож крутилася у тамтешніх світських колах.

Між новими знайомими миттєво спалахнули почуття, однак спільну мову закохані знайшли далеко не одразу. Справа у мовних розбіжностях:

“Перший час це була проблема, тому що коли ми познайомилися, я толком не міг говорити нормально італійською, вона не могла нормально говорити італійською. Це було дуже цікаво і ми багато спілкувалися. Дуже велика різниця менталітетів”, – розповідав Шевченко.

Дружина Андрія Шевченка Крістен Пазік
Дружина Андрія Шевченка Крістен Пазік

Це не завадило парі продовжити романтичні стосунки, а вже згодом вони одружилися. Як не дивно, але весільна церемонія Андрія і Крістен була напрочуд скромною – молодят розписали під час перерви матчу в гольф та навіть без жодного фото в мережі. Не виключено, що причина у цікавому положенні нареченої – Пазік перебувала на шостому місяці вагітності. Цей факт подружжя до останнього приховувало.

Навесні 2004-го Шева вперше став батьком – у нього народився син Джордан. Як справжній футболіст, на досягнутому Андрій не зупинився і зібрав вдома власну чоловічу команду – за два роки на світ з’явився ще один син пари Крістіан, у 2012-му Олександр, а у 2014-му Райдер.

Андрій Шевченко з синами
Сини Андрія Шевченка

Від широкого загалу Шевченко береже спадкоємців, як і подробиці сімейного життя, однак в інтерв’ю Дмитру Гордону спортсмен зізнався, що саме родина посприяла рішенню, котре згодом почали називати його найбільшою помилкою у спортивній кар’єрі – перехід з італійського “Мілану” до лондонського “Челсі”.

Незважаючи на це, Андрій ні про що не шкодує, адже завжди ставить на перше місце сім’ю. Вони так і осіли у Великобританії, де придбали маєток, який, за чутками, коштував близько 14 мільйонів доларів.

Андрій Шевченко та його дружина Крістен Пазік
Андрій Шевченко з дружиною-моделлю Крістен Пазік

Віддані фанати чекають, коли ж у Шевченка нарешті народиться донечка, і ось що з цього приводу він розповів у “Світському житті”:

“Четверо – це вже така межа для нас, тому поки в планах п’ятого немає”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.