Оля Полякова заговорила про зраду в її родині з Вадимом: наплювала на осуд публіки та не змовчала

Завдяки новому проєкту телеведучої Марії Єфросиніної та відомої української співачки Олі Полякової їхні фанати мають можливість дізнатися багато нового про їхнє життя, у тому числі і подружнє. Нещодавно Полякова заговорила про зради у її родині з Вадимом.

Популярна українська співачка, Суперблондинка Оля Полякова завжди розповілає багато особистих речей аудиторії. Чи то в соціальних мережах, чи то в інтерв’ю — для неї суттєвої різниці просто не існує. Для того, щоб привабити слухачів та змусити їх повірити у щирість своїх композицій вона зменшує дистанцію між нею та шанувальниками. І це, до речі, дієвий інструмент.

Оля Полякова і зради

Оля Полякова
Оля Полякова заговорила про зраду в її родині з Вадимом

У новому випуску її авторської програми “Хороші дівчата” з Машою Єфросиніною співачка розповіла, як реагує її чоловік на відверті роздуми в соціальних мережах, і заговорила про відносини на стороні.

Співачка Оля Полякова зізналася, що вона не боїться показувати шанувальникам свою буденність, тому в соціальних мережах часто піднімає теми сімейного життя, дітей-підлітків, стосунків дітей з батьками, кризи середнього віку тощо.

“Вадик – мій дружбан! Він за будь-який кіпіш, крім голодування”, – сказала якось Оля Полякова журналістам.

Оля та Вадим Полякови
Оля Полякова заговорила про зраду в її родині з Вадимом

При цьому зірка вважає, що якщо в стосунках є криза, то жінка буде шукати роман на стороні. Але це, звісно, не про неї. Варто відмітити, що ані Оля, ані Маша не наважилися зізнатися, чи було в їхніх шлюбах місце зрадам. За версією знаменитостей, вони та їхні чоловіки жодного разу не стрибали у гречку. Полякова взагалі висміяла, коханого в тому, что в нього кнопочний мобільник, і дзвонити коханці йому доведеться на домашній.

А от Єфросиніна собі суперечила. Мовляв, у телефон чоловіка не лізу, бо там обов’язково щось знайдеш, але при цьому завірили, що Тимур їй вірний, як нікому.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.