(Фото) Життя посміхнулося Аллі Мазур: телеведуча вилікувалася та вийшла в люди з таємним чоловіком

Алла Мазур - справжній боєць: знаменитість подолала непросту хворобу, яку вдається перебороти лише одиницям. Зараз жінка живе повним життям та інтригує прихильників перемогами на любовному фронті. Подивіться, хто претендує на звання таємного чоловіка зірки.

Алла Мазур. Ця зіркова особистість вразила всю Україну силою характеру. Чи не вперше артистка привідкрила завісу у своє життя поза камерами. Знаменита ведуча розповіла про шлях своєї боротьби та дала надію кожному, хто опинився у такій самій ситуації.

Та прихильників цікавить не лише ця сторінка історії Мазур, а і її особисте життя. Хто ж підтримував теледіву весь цей час?

Елегантний кавалер

Інколи можна і не розповідати про своє особисте життя, але зірке око прихильників все побачить. Алла Мазур не раз з’являлася у компанії свого колеги Роберта Опаленика.

Життя посміхнулося Аллі Мазур

Під приціл публіки чоловік потрапив, коли вся Україна дізналася про її пізню вагітність у 2008 році.

Алла Мазур з сином і мамою
Життя посміхнулося Аллі Мазур

На всі питання про обранця теледіва відповідала дуже сухо: коханий є, він про неї з сином турбується, а за фахом – не політик та не олігарх. Просто непублічна особа. Хоча син пари носить прізвище свого таємного батька.

Життя посміхнулося Аллі Мазур

Феноменальна схожість Артема з колегою мами, телевізійником Робертом, і наштовхнула на думку про його причетність до життя ведучої. Хлопець підозріло унаслідував очі та овал обличчя від свого тата, а миловидності додали йому мамині гени.

Життя посміхнулося Аллі Мазур

Лише подивіться: веде свою зірку ТСН Опаленик на червоній доріжці, наче лебідку. Хутро дуже пасує Аллі, а різниця у рості робить цю пару естетично цікавою.

Відомо, що обидві знаменитості походять з Західної України: Мазур – з Хмельниччини, а її потенційний обранець – з Закарпаття. Обидва понад 20 років працюють на телеканалі та не втрачають цікавості до української журналістики.

Життя посміхнулося Аллі Мазур

Схожі статті