Володимир та Христина Остапчуки вперше розповіли про майбутнє поповнення в родині: “У нас буде дівчинка!”

Особисте життя відомого телеведучого Володимира Остапчука повне інтриг та скандалів. В минулому році шоумен одружився на новій обраниці, заради якої пішов від колишньої дружини Олени Войченко, а вже зараз подружжя готується до майбутнього поповнення у родині.

З нотаріусом Христиною Горняк, яка тепер вже Остапчук, Володимир познайомився у серпні 2019-го на весіллі, де він був ведучим, а вона – гостею свята. Хімія між молодими людьми виникла одразу, тож вже через місяць спілкування вони полетіли в Турцію святкувати день народження Христини.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк
Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк

Телеведучий на той момент знаходився у шлюбі з Оленою Войченко, саме тому його стосунки з Горняк бурхливо обговорювалися у ЗМІ та в мережі. Свої почуття закохані приховували від публіки, допоки Володимир офіційно не розучився з Оленою.

Нещодавно Остапчуки поділилися великою радістю – вони будують власний заміський будинок, про який вже давно мріяли. В ньому буде одразу декілька дитячих кімнат – для дітей шоумена від Войченко, а також для майбутніх малюків від Христини.

Колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко та їхні діти
Колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко та їхні діти

У програмі “Зірковий шлях” пара вперше дала інтерв’ю разом з батьками та розповіла про поповнення в родині. Ведуча шоу завітала до батьківської хати героїв випуску з подарунком, який заховала у рожеву коробку і сказала, що всередині лежить дуже символічна річ. Остапчук емоцій не стримував:

“В нас буде дівчинка!”, – заявив він.

Володимир Остапчук зізнався, що в них з Христиною буде дівчинка
Володимир Остапчук зізнався, що в них з Христиною буде дівчинка

Вже під час спілкування з журналісткою Христина зізналася, що вона особисто вже готова стати мамою, тому разом з Володимиром вони поступово наближуються до цього моменту. А ось що з цього приводу розповів сам шоумен:

“Ми ж хочемо, щоб в нас була ляля, ми її називаємо Валентина. Ми сміємося, тому що в Христини такий характер, вона така юристка, всі діла, печаті ставить: “Все, зайдіть після обіду, я зайнята”. Ось. І я кажу: “Слухай, як би її не звали, вона буде паспортисткою, а всіх паспортисток звати Валентина”.

Володимир Остапчук хоче доньку
Володимир Остапчук хоче доньку

Також Володимир зізнався, що більше мріє про дівчинку, оскільки вважає, що дівчат легше виховувати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.