Судді повернули пару Олега Винника та Олени Шоптенко на паркет

Пара Олега Винника та Олени Шоптенко викликала найбільший резонанс серед прихильників проекту «Танці з зірками».

Під час останнього прямого ефіру судді танцювального шоу «Танці з зірками» оголосили, що прислухалися до прохань прихильників та колег і готові повернути на проект пару Олега Винника та Олени Шоптенко.

Проте пара заявила, що повертатися на «Танці з зірками» не збирається. Про що кожен з учасників висловився у своєму блозі в мережі Instagram.

Хореограф Олена Шоптенко на своїй сторінці в мережі заявила, що цей сезон остаточно підкріпив її рішення більше не брати участь у проекті як хореограф і танцівниця у парі.

 

 

У коментарях під відео прихильники шкодували про таке рішення улюбленої танцівниці і висловили сподівання ще побачити улюблену пару в «Танцях». Але були і ті, хто підтримали пару у такому непростому для них рішенні підписом «це було непросте, але дуже чесне та справедливе рішення покинути проект. Від цього удвічі більше поважаєш вас, ви – прекрасна пара, ваші танці 🔥 Олена – ви найкращий хореограф».

Олег Винник у прямому ефірі  вийшов на зв’язок і теж відмовився повертатися на паркет. Своє рішення співак та екс-учасник «Танців з зірками» аргументував тим, що довгий час хворів, не тренувався і багато чого пропустив, тому прийняти пропозицію повернутися сприймає як образу колег, які пішли далі. Ось що сказав співак у прямій мові: «Я все розумію, це було дуже гаряче, цей тиждень ви багато чекали, але шановні мої колеги, я вас люблю і поважаю. Ви круті! Я місяць хворів, не стояв на паркеті, не працював з вами, не займався, не жив. Я був би дуже цинічним, мабуть не людиною, якби я повернувся на паркет. Це було б дуже неправильно і без жодної поваги до вас. Я не повертаюся на паркет, я не можу собі цього дозволити».

 

 

Після такої відповіді у коментарях на офіційній сторінці проекту у мережі Instagram прихильники співака і просто глядачі підтримали таке його рішення і деякі навіть написали, що після цього стали ще більше його поважати. Окрім цього було багато коментарів, у яких говорилося, що це по-справжньому чоловічий вчинок.

Схожі статті