Соломія Вітвіцька похизувалася триповерховим котеджем, у якому живе після розлучення: розподіл майна вдався

Майже рік тому Соломія Вітвіцька повідомила про розлучення з Владом Кочатковим, з яким прожила 7 років у шлюбі. Пара розподілила гроші з розпроданого майна, і тепер кожен живе своїм життям. Нещодавно телеведуча показала розкішний триповерховий котедж, у якому зараз перебуває.

З моменту розлучення Соломії Вітвіцької та її колишнього чоловіка Влада Кочаткова пройшов майже рік. Кожен намагається жити своїм життям, але їхні шляхи все частіше пересікаються. Важко у це повірити, але екс-подружжя проводить багато часу разом, а Соломія навіть отримує букети квітів від колишнього.

Соломія Вітвіцька Примирення з колишнім чоловіком
Соломія Вітвіцька показала триповерховий котедж, у якому живе після розлучення

Подейкують, що вони давно помирилися, але поки не готові розкрити деталі цієї події. Втім, сторіз на сторінці телеведучої говорять про інше: зірка досі самотня і продовжує бути холостячкою.

Соломія показала котедж, в якому живе

Соломія Вітвіцька обожнює подорожувати з подругами, і цього року, так як вона абсолютно вільна жінка, зірка повністю віддає себе пригодам. Нещодавно на особистій сторінці ведучої в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, з якої стало відомо, що вона відмітилася у Дідово. Там Вітвіцька орендувала недешевий триповерховий котедж.

Соломія Вітвіцька показала триповерховий котедж, у якому живе після розлучення

Вона назвала його гостьовим домом. Зірка не змогла втриматися, і навіть похизувалася його зовнішнім виглядом та оприлюднила в мережі.

А постійним місцем проживання Вітвіцької залишається орендована квартира у центрі Києва. Соломія досі не знайшла собі житло, яке замінить їй дім, в якому вона була з Владом Кочатковим. До речі, ідея продати спільну квартиру виявилися доволі дивною: обидва залишилися без жилплощі. Тим не менш, усе було було більш-менш чесно — гроші розподілили порівну.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.