Як екс-дружина Віктора Павліка відреагувала на його нове життя з коханкою і сином: “Земля пішла з-під ніг”

22 червня Катя Репяхова дала життя своєму первістку та четвертому сину заслуженого артиста України Віктора Павліка. З моменту смерті Павла Павліка пройшло не так багато часу, тому зовсім не дивно, що Лариса Созаєва не змогла утриматися від коментаря.

Незважаючи на публічний осуд, хейт та неоднозначність ситуації в особистому житті, Катя Репяхова вирішила вести блог про себе та свою сім’ю у соціальній мережі Instagram. Цей вибір вже приніс їй не мало проблем. Дівчина щиро ненавидить журналістів, але продовжує підливати олії у вогонь. Зовсім не дивно, що за нею має можливість стежити і колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва, яка стала свідком того, як чоловік зраджує їй з концертною директоркою, а потім втратила єдиного сина.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та їх сином Павлом
Як екс-дружина Віктора Павліка відреагувала на його нове життя з коханкою і сином. Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та їх сином Павлом

Усім було дуже цікаво, як жінка відреагує на новину про народження четвертого спадкоємця Віктора Франковича. Тим паче, що Катя не випускала з рук телефону, поки проходили пологи. І Лариса не змусила на себе чекати.

Через два дні після новини про появу на світ Михасика, Лариса Созаєва опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook неоднозначний запис, який можна трактувати, як закид у сторону Віктора Павліка та його четвертої дружини. Жінка вирішила трохи пофілософствувати та розповісти про своє бачення ситуації.

Як екс-дружина Віктора Павліка відреагувала на його нове життя з коханкою і сином. Скріншот сторінки Лариси Созаєвої

Звісно, щасливих днів новоспеченого подружжя це ніяк не зіпсувало. Молода дружина Віктора Павліка насолоджувалася першими днями материнства. І хоча пологи здалися їй дуже важкими, і мама, і дитина були абсолютно здорові.

Схожі статті