Поки Ольга та Наталя Сумські з’ясовують стосунки, їхня мама живе в убогій квартирі без ремонту: “Такі заможні, а мама наче в общазі”

Мама Ольги та Наталі Сумських нещодавно відсвяткувала свій 88 день народження. Молодша донька, відома своєю роллю Роксолани, разом із родиною приїхала в гості до Анни Сумської та поділилася спільними фотографіями зі свята. Однак у відповідь отримала шквал критики від підписників.

Ольга та Наталя Сумські – дві рідні сестри та дві зірки українського телебачення, які останнім часом практично припинили спілкування одна з одною. Конфлікт між ними стався через кардинально різні погляди на деякі речі.

Перш за все, Наталю обурило, що молодша сестра дозволяє собі грати в серіалах та фільмах, які знімаються в Росії або за рахунок бюджету сусідньої держави. До того ж старша донька Ольги, Антоніна Паперна, вже декілька років живе у Москві, де вийшла заміж за актора Володимира Яглича, якому подарувала двох дітей.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

Окрім того, старша Сумська не розділяє любов  молодшої активно демонструвати кожен крок свого життя на публіку. Ольга дійсно активно веде свій особистий блог у соціальних мережах, де не соромиться ділитися фото з родиною, з відпочинку та навіть без макіяжу. Її сестра розповідає прихильникам виключно про роботу.

Нещодавно Ольга опублікувала сімейні фото з дня народження мами, яка відсвяткувала 88 років. Для привітань зібралася уся її родина: чоловік та дві доньки. Однак, Наталі з дітьми на спільних знімках не було, що викликало безліч питань в аудиторії: чому сестри не змогли примиритися навіть у такий день.

Ольгу та Наталю Сумських розкритикували за стан квартири їхньої мами
Ольгу та Наталю Сумських розкритикували за стан квартири їхньої мами

Обурив користувачів мережі також стан квартири їхньої мами. Підписники пишуть, що сестри такі заможні, а ремонт у квартирі найдорожчої людини зробити не можуть.

Скріншот зі сторінки Ольги Сумської
Скріншот зі сторінки Ольги Сумської

Сама зірка українського кінематографу відзначила, що її мамі подобається такий стиль і вона сама не готова робити ремонт у квартирі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.