Оля Полякова та її чоловік Вадим розкошують за чужий рахунок: хто насправді оплачує будівництво пентхаусу?

Оля Полякова та її чоловік влаштували велике будівництво на даху однієї зі столичних багатоповерхівок. Співачка заявила, що вирішила влаштувати ремонт за свої кошти, але потім з'ясувалося, що це неправда. Що насправді відбувається і що приховує зіркове сімейство?

Минулої зими відома українська співачка Оля Полякова на всю Україну поскаржилася на комунальників. Справа в тому, що її елітна квартира у центрі Києва у 500 квадратних метрів була залита водою через те, що стріху будинку роками не ремонтували. В результаті увесь сніг, що накопичився на даху перетворився у воду і знищив висококласний ремонт всередині приміщення. Суперблондинка не підбирала виразів і прямо заявила, що дах впав її дітям на голову.

Оля Полякова не договорила провокаційних деталей

Два тижні тому з’ясувалося, що співачка не має наміру очікувати на манну небесну і ремонтує дах за власний кошт. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Мовляв, послухала ваші поради і вирішила сама провести ремонт стріхи.

Однак, журналісти з’ясували деякі надцікаві деталі пов’язані з цим будівництвом. Виявляється, Оля Полякова ремонтує стріху не за свій кошт, а за гроші комунальників та своїх сусідів.
Також з нею пов’язане незаконне будівництво ще одного поверху, який вона вирішила перетворити у пентхаус. Звісно, про ці нюанси вона змовчала, коли розповідала своїм підписникам про недешевий подвиг.

Нагадуємо, нещодавно стало відомо, що старша донька Олі Полякової Марія була госпіталізована. Дівчина наразі знаходиться у лікарні. Діагноз і причина госпіталізації не оприлюднені. Поки дівчина знаходиться у лікарняному ліжку, її сім’я відпочиває у заміському маєтку біля київського лісу. Цілком імовірно, що лікування абсолютно планове, адже дівчина не хвилюється і поводить себе спокійно.

Схожі статті