Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна привітали тата з Днем батька репом: “Оце талант!” (ВІДЕО)

Алла Борисівна і Максим Галкін пишаються своїми дітками: Ліза та Гаррі завдяки своєму різнобічному вихованню, ретельному навчанню і вродженому таланту, вже стали популярними персонами. Нещодавно другокласники здивували несподіваним вмінням читати реп.

Подружжя Галкіна та Пугачової у 2013 році отримало справжній дарунок долі. На світ з’явилися їхні чарівні двійнята. Народилися в один день дітки, але з різницею у 10 хвилин. Гаррі, як справжній джентельмен, вирішив пропустити даму вперед – отож Ліза вважається номінально його старшою сестричкою.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна привітали тата

Народжувала малюків сурогатна матір. Алла Борисівна з об’єктивних причин не могла вже сама виносити плід, а як владна прагматична жінка, вона ще з молодості мала генетичний матеріал для продовження роду. Саме нестандартний спосіб народження нащадків, став предметом для дискусій у мережі. Які лише забобони не вирували навколо долі двійняток, але роки йдуть і Ліза з Гаррі довели одне: геніальні гени мами й тата успадкували на 100%.

Алла Пугачова з дітьми Лізою, Гаррі та Христиною, а також онуками Микитою і Дені
Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна привітали тата

Як для 8-річок, Галкіни мають гарну освітню базу та жвавий розум. Окрім бази читання-писання-малювання, вони вже вміють конструювати, виступати на сцені, грати на музичних інструментах. А, ось нещодавно крихітки вже й опанували складний ліричний жанр – реп. Речитатив підготувати діти до Дня батька. Вітали своїм імпровізованим виступом тата Максима.

“Свято тільки заснували, а наші вже мене привітали”, – не без гордості пише чоловік Алли Борисівни.

Дуже зворушливі слова для треку підібрала малеча. Лунають рядки про те, що Максим – це справжній приклад для наслідування. Ліза ж вирішила дати волю фантазії таткова принцеса зробила з паперу кролика, а ще намалювала картину з поросятком. Розчулений батько не втримався та публічно віддячив своїм крихіткам. Діти з кадру втекли.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.