Як виглядає тесть Юрія Горбунова: високий чоловік з добрими очима, схожий на обранця доньки

Катя Осадча та Юрій Горбунов разом уже чотири роки. Вони разом виховують двох синів Івана та Данила та підтверджують статус однієї з найміцніших пар вітчизняного шоубізу. Хороші стосунки вдалося побудувати не лише між закоханими, а й між їхніми родинами.

Зірка “1+1” та незмінна ведуча “Світського життя” Катя Осадча нечасто радує своїх прихильників фото з рідними та деталями сімейного життя. Теледіва активно веде свій особистий блог у соціальних мережах, де показує фото з відпочинку, роботи та дома. Однак цікавих деталей від Каті можна дізнатися достатньо рідко. Наприклад, обличчя свого сина Івана Катя та її чоловік Юрій Горбунов показали лише коли хлопчику виповнилося три роки.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з сином Іваном
Катя Осадча та Юрій Горбунов з сином Іваном

Не розповідала телеведуча й про свого молодшого брата Володимира. Чоловік зараз живе у Сполучених Штатах, де займається спортом, зокрема віндсерфінгом. Про особисте життя брата Катерини відомо небагато: дітей у нього поки що немає, тож лише Катя встигла порадувати батьків онуками. До речі, про двох найдорожчих у світі людей вона часом розповідає в особистому блозі.

Маму з татом телеведуча називає найкращим прикладом для сімейного життя. Її батьки у 2020-му відсвяткували 40 річницю весілля, за словами їхньої доньки, між ними до сих пір палає іскра кохання, яка надихає й її саму.

Як виглядає тесть Юрія Горбунова
Як виглядає тесть Юрія Горбунова

Катерина називає себе татовою донькою. Її прихильники погоджуються з цим – Осадча надзвичайно схожа на батька Олександра. Чоловік обіймає посаду директора державного підприємства “Київприлад”, яке займається виготовленням технічних приборів. Його дружина, мама телезірки Анна, працювала бібліотекаркою, а зараз займається домашнім господарством.

Мама і тато Каті Осадчої
Мама і тато Каті Осадчої
  • “Ви так схожі з татом”;
  • “Відразу помітно, що татусева донька”;
  • “Копія з татом”;
  • “Катю, ваш тато виглядає дуже мужньо та красиво. Донька, як дві каплі, на нього схожа”, – пишуть користувачі мережі під спільними знімками Осадчої з батьком.

Схожі статті