МастерШеф 11 сезон: хто покинув шоу в 9 випуску від 16.10.21 – надії суддів не виправдали двоє учасників

На цих вихідних на телеекрани українців вийшло аж два випуски відомого і вельми популярного кулінарного шоу МастерШеф, під час яких пішло з проєкту аж три аматори. Що сталося під час зйомок і чому ряди учасників стала набагато менші читайте у нашій статті.

Відоме українське кулінарне шоу “МастерШеф” здивувало своїх глядачів 16 жовтня. Пішло одразу два учасники, і як здалося вірним глядачам, зовсім нечесно. Тепер боротьба за головний приз тривала ледь не до середини ночі, і не усі представники аудиторії змогли насолодитися процесом.

Хто з аматорів 11 сезону “МастерШеф” покинув проєкт у 9 випуску від 16.10.21 читайте далі.

Андрій покинув проєкт

Тільки-но стартував свіжий ефір, як стало відомо, що Андрій покинув проєкт через проблеми зі здоров’ям. А саме, в учасника була хвора спина і він не зміг продовжувати свою боротьбу за головний приз.

Шоу покинула Віталіна

А у фіналі епізоду, після битви чорних фартухів стало відомо, що з проєкту також йде улюблениця фанатів шоу Віталіна. Не дивлячись на те, що дівчина дратувала користувачів мережі відкритими нарядами, які не вписувалися у дрес-код проєкту, вони щиро пошкодували про те, що дівчина залишає ряди учасників.

Хто з аматорів 11 сезону “МастерШеф” покинув проєкт у 9 випуску від 16.10.21

У коментарях з’явилася маса скарг щодо того, що учасниця дозволяє собі відкривати спину та плечі. А після новини про її виліт з “МастерШеф”, підписники офіційної сторінки в соціальній мережі Інстаграм одразу ж почали писати, що це не чесно. Більш того, більшість вважала, що Віталіна — потенційний переможець і точно дотягне до Суперфіналу.

Тим не менш, майстриня з виготовлення пахлави подякувала фанатам за їхню підтримку прямо в коментарях, що пояснює любов аудиторії до неї. А от Світлана, яка не надто користується популярністю і відкрито отримує хейт від глядачів, продовжує брати участь в проєкті.

Схожі статті