Зірки, які вийшли зі шлюбів ні з чим і залишили екс-чоловікам все спільне майно: Боржемська, Гросу та інші

Зазвичай при розлученнях чоловіки залишають колишнім дружинам якщо не все, то частину спільно нажитого майна і статків, але бувають виключення. Навіть серед зіркових українок є жінки, які вийшли зі шлюбів ні з чим, і, схоже, ні на секунду про це не пошкодували.

Співачка Аліна Гросу, фітнес-тренерка Марина Боржемська та психологиня Наталія Холоденко знають, як це – залишати все екс-чоловікам.

Аліна Гросу

Влітку 2019-го весь бомонд українського шоу-бізнесу зібрався на весіллі Аліни Гросу та молодого московського бізнесмена Олександра Комкова. Втім, не пройшло і року, як співачка розлучилася з обранцем. За її словами, колишній поставив її перед фактом, що знайшов іншу, більш заможну жінку.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Колишній чоловік Аліни Гросу Олександр Комков

Як Гросу зізнавалася журналістам, після розлучення вона виїхала з квартири, яку вони з Олександром купили за подаровані на весілля гроші. Навіть спільного кота Комков не віддав Аліні, коли шлюбу настав кінець.

Наталія Холоденко

Зіркова психологиня теж залишила екс-чоловікові все, що вони нажили за 10 років шлюбу. Єдине, що Наталія взяла – частину відкладених разом грошей, аби на перший час забезпечити маленького сина усім необхідним. При цьому Холоденко не забороняє батьку спілкуватися з дитиною.

Колишній чоловік Наталії Холоденко
Колишній чоловік Наталії Холоденко

Марина Боржемська

Розлучення Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова було для фанатів наче грім серед ясного неба, адже пара прожила разом 22 роки і вважалася дійсно зразковою. Як пізніше стало відомо, фітнес-тренерка переїхала з дітьми до своїх батьків, не взявши з квартири, де жила з Узелковим, навіть одягу:

“Я навіть дитячі речі не забирала, нам ніхто їх не привозив і не віддавав. Я пішла з останньою зарплатнею, яка у мене була в кишені, і все”, – розповідала Марина у програмі “Зірковий шлях”.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков розлучилися з гучним скандалом

Та й це ще не все. Згодом Боржемська переписала свою частку спільної квартири на колишню свекруху – матір В’ячеслава. Це було його бажання:

“Навіть нотаріус каже: “Я ще такого не бачила, щоб так людина йшла на таку справу з таким настроєм. Ти ж вся світишся!”. Я кажу, що так, тому що, мабуть, я віддаю те, що я маю віддати, бо найцінніше в мене вже є – це діти”.

Марина Боржемська з дітьми
Діти Марини Боржемської від В’ячеслава Узелкова

Нині, за словами Марини, їхні двоє дітей навіть не мають більше доступу до оселі, де вони росли, оскільки Узелков замінив замки. Попри це, Боржемська не подавала на аліменти. Вона вважає, батько повинен сам нести відповідальність, а не його хтось має примушувати.

Схожі статті