Сестра Ротару Ауріка показала ідеальне молоде обличчя та осину талію: Софію так не молодили навіть за гроші

Софія Ротару - беззаперечно яскрава зірка українсього шоу-бізнесу та улюблениця СНД. Вже давно не секрет, що її родина славиться талантами. Ось і сестра Ауріка вирішила не ховатися у тіні відомої родички та заявити про себе. Подивіться, якою неймовірною красою може похизуватися жінка.

Родина Софії Ротару нараховувала 6 діток. Всі, як на підбір талановиті. Старша сестра Зіна мала абсолютний слух і навчила молодших родичок співати українські, російські та молдавські пісні. Доньки стали справжньою відрадою для батьків, які пройшли Другу світову війну, і, як справжні фронтовики знали ціну мирному небу. У любові та злагоді виховували нащадків і навіть зіркова слава, популярність – випробування “мідними трубами” не змогли зламати сестринську любов.

Серед усієї своєї родини Софія Михайлівна завжди виділяла Ауріку. Аурелія  – молодша за свою знамениту сестру. Вона, можна сказати, пішла стопами української Примадонни, вступивши також до музичного училища та розпочавши кар’єру співачки. Жінки навіть записували спільні композиції. Ауріка і зараз є цікава публіці. У 2021 році вона випускала композиції, а тепер у програмі “Викриття.Післямова” вирішила поділитися секретами молодості.

Сестра Ротару Ауріка показала ідеальне молоде обличчя

Вдячна сестра Ротару насамперед своїй генетиці. Вона відзначила, що батьки, попри все, що пережили за свої роки вміли виглядати моложаво та ефектно. Сама ж популярна білявка вдало підкреслила аристократичні риси обличчя стильною стрижкою і холодним відтінком волосся.

Сестра Ротару Ауріка показала ідеальне молоде обличчя

Багато уваги Ауріка приділяє саме харчуванню. Вона дуже любить домашню їжу. З дитинства вона себе привчила їсти багато молочних продуктів. Співачка згадує, що у них у господарстві була корова, тож від сиру, ряжанки відбою не було.

Софія Ротару та Володимир Івасюк.

Не забуває жінка також і про фізичну активність. Зараз у свої роки вона намагається багато ходити, їздить на велосипеді. Щодо вина ставиться скептично, адже їхня родина сама займалася виробництвом цього напою. Тож виноградне зілля випити може Ауріка лише зі свого підвалу і лише на свято.

Сестри Ротару

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.