Вагітна Настя Каменських втратила круглий живіт і поїхала з України світ за очі: більше з Потапом не батьки

Останнім часом Настя Каменських багато інтригувала публіку своєю фігурою. Справа в тому, що у артистки з'явився помітний округлий животик, і добра частина її фанатів вирішила, що вона чекає на дитину. Втім, з'ясувалося що це зовсім не так. Нова світлина співачки розставила все по своїх місцях.

Не так давно серед української преси з’явилася інформація, що відома співачка Настя Каменських чекає на дитину від Олексія Потапенко. Втім, джерелом цих пліток стали її світлини у мікроблозі, які викликали запитання щодо її стану. Зірка помітно набрала вагу і не приховувала цього. Округлий животик давав надію журналістам та фанатам співачки на те, що у зіркового подружжя нарешті з’явиться дитина.

Настя Каменських вже не вагітна

Досить давно знаменитість заявила, що збирається займатися своєю фігурою і знову позбавитися ваги. Втім, тривалий час їй не вдавалося це зробити. Причиною цього стало горе від втрати батька. Мало того, у Насті було безліч проблем зі здоров’ям, таких як алергія, панічні атаки, тощо.

Настя Каменських з Мімі
Вагітна Настя Каменських втратила круглий живіт і поїхала з України світ за очі

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з Дубаї, куди вона полетіла з коханим чоловіком Потапом. Пара влаштувала собі відпочинок лише вдвох, адже часто їм доводиться проводити час з рідними та друзями, а для себе його просто не залишається. На цих світлинах Настя знову постала такою, якою ми її знали рік тому. Струнке тіло, прес та підкачені м’язи повернулися до зірки.

За такою точеною фігурою навіть і мови не може йти про майбутнє поповнення найближчим часом.

Нагадуємо, що не так давно Потап розповідав про те, що мріє стати багатодітним батьком. Наскільки швидко він буде рухатися до своєї мети він не розповів, але у планах в знаменитості є велика родина.

Схожі статті