Екс-дружина Віктора Павліка звинуватила його в смерті сина: “Він захворів на стресі, що тато пішов до коханки”

Віктор Павлік створив нову родину з Катериною Репяховою минулого року. Публіка не на жарт зацікавилася стосунками артиста, адже він полишив свою третю дружину Ларису, з якою пережив втрату сина. Здавалося, що конфлікт вичерпано, але колишня нагадала про себе дуже неприємною новиною.

Український співак Віктор Павлік минулого року шокував своїх прихильників новиною про весілля зі своєю концертною директоркою Катериною Репяховою, яка майже на 30 років молодша за артиста. Заради неї Павлік покинув свою дружину Ларису Созаєву та сина Павла, який помер рік тому після довготривалої боротьби з онкологією.

Віктор Павлік та його син Павло
Віктор Павлік та його син Павло

Розлучення та смерть сина стали справжнім ударом для колишньої Віктора Франковича Лариси Созаєвої. Дружніх стосунків між колишніми зберегти не вдалося, тим паче жінка негативно ставиться до молодої обраниці Павліка. Созаєва відкрито в соціальних мережах звинуватила батька своєї дитини у хворобі та смерті сина:

“Паша… Він захворів на стресі через те, що батько пішов до коханки Каті Репяхової”, — пише Лариса.

Екс-дружина Віктора Павліка звинуватила його в смерті сина

Цікаво, що жінка пише не від свого імені. Вірніше від її сторінки всю інформацію публікує “духовна сестра”.

“Всім привіт, і сьогодні – це не Лора Созаєва.
Хто я ?
Я, та людина, яку життя перетнула з Віктором Павліком в уже дуже далеких 90-х роках (кінець 90-х), у маленькому українському містечку… Тоді ще не було ні Паші, ні Лори Созаєвої у житті цієї людини, як і в моїй… Я не могла навіть уявити, що через 25 років я знову так тісно перетнусь з життям цієї людини і його родини…”, – пише анонімна жінка, яка називає себе духовною сестрою Лариси.

Взялася висвітлювати інформацію вона через почуття несправделивості та співчуття до екс-дружини Павліка, з якою дуже подружилася.

Сам Віктор з молодою дружиною поки що ніяк не прокоментували звинувачення Лариси.

Будемо далі спостерігати за новинами, а у продовження теми рекомендуємо подивитися історію кохання співака та його молодої дружини.

 

Схожі статті