Не здатний утримувати родину і навіть не голова сім’ї: Тоня Матвієнко розповіла, хто зайняв місце Мірзояна

Останнім часом родина Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна в усіх на вустах. Зіркове подружжя охоче діляться подробицями особистого життя, а також тим, як влаштований їхній побут. Що цікавого на цей раз розповіли подружжя артистів, і чим Арсен поступився, читайте у статті.

Не так давно Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян давали ексклюзивне інтерв’ю журналістам каналу “Україна”, у якому розповіли, що на початку роману зіштовхнулися з серйозними фінансовими проблемами. Через це усі витрати вони ділили навпіл, а жити переїхали до мами Тоні Ніни Митрофанівни. Зараз життя подружжя потрохи налагоджується, але фінансові проблеми досі не зникли. Сім’я продовжує жити разом, і начебто не потерпає від проблем.

Голова родини не Арсен Мірзоян

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян у ході розмови з журналістами розповіли, що головою їхньої родини є Ніна.

Як перша дружина Арсена Мірзояна дізналася про існування Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян більше не голова родини Тоні Матвієнко

Але за версією чоловіка, володарює саме спільна донька артистів. А от Тоня переклала усю відповідальність саме на свою маму — Ніну Матвієнко. При цьому Мірзоян не був присутнім, коли співачка говорила про це журналістам. Цікаво, чи зачепить його коментар дружини щодо того, хто в їхньому домі хазяїн?

Нагадуємо, що Ніна Митрофанівна добровільно надала дах над головою своїм дітям. Арсен на той час не мав можливості привести кохану у власну квартиру, адже залишив усе майно та гроші колишній та дітям, які народилися у минулому шлюбі. Тоня на це відреагувала спокійно та зрозумінням. Все ж таки її благовірний вчинив благородно та гідно. На відміну від інших знаменитих пар, вони вирішили усе полюбовно і не були оточені скандалами, які пов’язані з подружньою зрадою.

Також в інтерв’ю пара розповіла, що досі ходить на побачення. Тоня Арсен згадали і своє весілля, і перший сніданок, тощо. Здається, це пішло їм на користь.

Схожі статті