Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе переїхали в розкішні київські апартаменти за мільйон доларів (ФОТО)

Віра Брежнєва та її продюсер Костянтин Меладзе таємно одружилися в 2015 році. За їхніми словами, вони не грали пишне весілля, а просто розписалися в одному з європейських міст та влаштували романтичну вечерю. Зараз подружжя вирішило переїхати з Москви до Києва, де купили розкішні апартаменти.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розпочинали свої кар’єри: він як композитор та продюсер, вона як співачка в складі гурту “ВІА Гра” – саме в Києві. Тут вони познайомилися та почали зустрічатися. Деякий час після весілля, яке вони таємно зіграли в 2015 році, подружжя жило в Москві. Саме там сконцентрована велика частина роботи, зокрема в Костянтина, який продюсує багато російський зірок.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе не можуть стати батьками
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе 

Нещодавно стало відомо, що зіркове подружжя знову повертається до столиці України й придбало тут нове сімейне гніздечко за 825 тисяч доларів. Брежнєва та Меладзе вже завершили ремонт у новій домівці.

Апартаменти та місце в підземному паркінгу для авто пара купила в центральному районі Києва. За інформацією журналістів, нове майно записане на ім’я продюсера. Площа їхньої нової квартири складає 206 квадратних метрів. Окрім того, в елітній новобудові є власна дитяча зона, басейн, спортивна зала та бібліотека.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе переїхали в розкішні київські апартаменти за мільйон доларів
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе переїхали в розкішні київські апартаменти за мільйон доларів

Цікаво, що неподалік нового будинку в композитора вже є власна трикімнатна квартира, вартість якої оцінюють ще в 350 тисяч доларів. На цьому власна нерухомість пари не закінчується. Вдалося з’ясувати, що Меладзе купив декілька років тому дачний будинок під Києвом, де розташована власна музична студія, причал для яхти та тенісний корт.

Територія дачі Костянтина Меладзе
Територія дачі Костянтина Меладзе

Віра також має чимало власної нерухомості. Після розлучення з мільйонером Кіперманом у неї залишилася квартира в елітному районі Києва – на Воздвиженці. Окрім того, вона володіє п’ятикімнатною квартирою в дореволюційному будинку в столиці та ще двома комерційними приміщеннями.

Схожі статті