Шлюб добігає кінця: Таюне перестала приховувати свій статус дружини Олега Винника, коли вже стало пізно

Особисте життя відомого українського співака Олега Винника оповите таємницями, адже він сам ретельно приховує будь-які його подробиці. Втім, попри це, його законною дружиною вже давно вважають бек-вокалістку Таюне, яка несподівано для фанатів зробила публічну заяву.

Протягом всієї співочої кар’єри Олега Винника супроводжувала Таїсія Сватко. Співачка є надійним тилом артиста – навіть при всіх своїх можливостях розпочати сольний творчий шлях вона цього не робить. Одного разу в інтерв’ю Каті Осадчій для програми “Світське життя” Таюне зауважила, що на сцену виходить з однією метою:

“Я хочу донести ті пісні, які написав Олег для мене, і я хочу, щоб вони [слухачі] їх почули, тому що вони варті уваги і вони реально красиві”.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне завжди разом

Подейкують, що музиканти познайомилися ще в студентстві – вони були однокурсниками в музичному училищі, тоді ж юні і закохані Винник і Сватко одружилися. Про свою дружину Олег говорив в інтерв’ю німецькому виданню, коли був зіркою мюзиклів у Німеччині.

Туди він перебрався згодом після випуску з училища. А вже коли артист побудував кар’єру в рідній Україні, подробиці приватного життя він розголошувати перестав – у його сценічний образ статус сім’янина не вписується, хоча розмови про шлюб Винника і Таюне не стихають.

Олег Винник
Олег Винник не зізнається, що Таюне його дружина

Нарешті мовчання перервала сама Таїсія. На своїй сторінці в Інстаграм зірка опублікувала серію світлин з гастролей. На одному з фото вона тримає букети троянд, подаровані прихильниками, на інших натхненно співає та дивиться чи то в зал, чи то на коханого Олега.

“Час летить неймовірно швидко і наш тур плавно добігає кінця! Навіть не встигли насолодитися зустрічами із вами, а залишилося всього декілька концертів. Чекаємо кожної зустрічі так само натхненно, як і ви”, – підписала публікацію Таюне.

Коментатори не стримали емоцій та засипали таємну дружину Винника купою компліментів, хоча насправді вона не єдина, з ким головному вовку країни приписували романтичні стосунки. Детальніше про це на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті