Тіна Кароль після розлуки з Даном Баланом присвятила йому альбом: “Стосункам, від яких ми обидва вже вільні”

Українська поп-діва Тіна Кароль довго не могла прийти до тями після того, як Володимир Завадюк розповів аудиторії про фейковість їхнього з Даном Баланом роману. Втім, фанати пари не вірили у правдивість цих слів і нещодавно співачка зробила заяву, яка може вразити до глибини душі.

Про роман Тіни Кароль та Дана Балана чутки ходять вже не один рік. Відкритий флірт, кокетування поп-діви і хімія між артистами змусили фанатів пари повірити у їхні стосунки.

Однак, аудиторії довелося швидко розчаруватися — продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк розповів глядачам, що артисти задіяли акторську майстерність заради рейтингів проєкту. Після цього гамір навколо стосунків Дана та Тіни повністю вщух.

Тіна Кароль зізналася про стосунки

Лише зараз співачка дала велику надію фанатам на те, що Володимир розповів не всю правду. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій вона презентувала новий альбом. Як виявилося, ця робота була присвячена стосункам, які артистка розірвала.

Мовляв, тепер вона вільна і присвячує ці композиції роману, від якого вона вільна.

Тіна Кароль після розлуки з Даном Баланом присвятила йому альбом

Більш того, шанувальники творчості Тіни Кароль впевнені, що мова йде саме про молдавського мачо. Секретний рай — це словосполучення, яке для себе обрали обидва артисти для описання їхніх стосунків.

Тому усі підписники поп-діви знають про кого йде мова. Але не усі вірять у щирість цих слів. Деякі вважають, що таким чином Кароль намагається використати останні крихти, що їй залишилися від піару проєкту і повністю попрощатися з темою ДанТіни.

Варто відмітити, що артистка використовує дуже обережні формулювання, які вбережуть її у випадку повторного цькування у мережі через піар-компанію. Тобто вона не вказує ні імен, ані форму стосунків у яких перебувала, і взагалі намагається відштовхнутися від будь-якої конкретики.

Щоб дізнатися більше, дивіться наступне відео:

Схожі статті