Вагітна Настя Каменських разом з Потапом не помістилися у дверному отворі: животик значно округлився

Настя Каменських вже давно радує своїх прихильників яскравими світлинами з відпочинку. У мережі почали підозрювати, що артистка "у цікавому стані". Зірка утримується від коментарів, а її чоловік знову заінтригував прихильників публікацією. Подивіться, як змінилася фігура його знаменитої дружини.

Подружжя Насті Каменських та Потапа відомо не тільки своєю творчістю, а й нетривіальною історією кохання. Спершу вони просто були колегами. Ще й недолюблювали один одного. Анастасія згадувала не раз, що Олексій здавався їй дуже грубим чоловіком.

Настя Каменських у програмі Світське життя
Вагітна Настя Каменських

Ніхто й подумати не міг, що їх сценічний дует перетвориться у партнерський, адже Потап багато років був одружений з Іриною Горовою. Перша обраниця репера народила йому сина, а він допомагав виховувати донечку від її попереднього шлюбу.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Вагітна Настя Каменських

У 2019 році весілля Насті й Потапа стало гучною подією, а найбільше всього гості та прихильники бажали парі скоріше завести карапузів: і синочків, і донечок.

Чи правда, що Настя Каменських вагітна?

Артистка не раз жартувала, що через її схильність до повноти, її часто підозрюють у вагітності. Тим не менш, зірка не приховує, що дуже хоче народити малюка. Зараз їй 34 роки і поп-діва помітно змінилася у фігурі.

На останніх світлинах з відпочинку в Іспанії видно, що співачка вже ледь-ледь може прикрити акуратний животик. У новому випуску “Танців з зірками” Настя практично не виконувала номерів під час виступу, а хореографія – завжди була невід’ємною їх частиною. У сторіз видно, як вона лише стоїть на одному місці, а її балет вже кружляє на сцені без головної солістки.

Тим не менш, поп-діва досі не підтвердила, але й не спростувала чуток про її вагітність. лише загадково посміхається на відео та намагається уникати зйомки у повний зріст.

Що ж, побажаємо омріяних малюків, щоб діточок було, як не небі зірочок.

Схожі статті