Зірковий бебі-бум: як виглядають народжені у 2021 діти Віктора Павліка, Анатолія Анатоліча та інших зірок

Карантин вправно вплинув на особисте життя деяких знаменитостей. Подивіться лише скільки знаменитих родин може похизуватися поповненням! Сьогодні зірки з радістю діляться найніжнішими світлинами своїх карапузів, що з'явилися на світ у 2021 році. Дивимося та милуємося.

2021 став справжнім роком бебі-буму серед українських знаменитостей. Доля дарувала малят навіть тим, хто вже зневірився. 43-річна Василіса Фролова, наприклад, взагалі не могла уявити, що стане мамою. Після багатьох спроб завести дитину сталося диво і ведуча дізналася, що носить під серцем синочка. Хлопчик народився у березні. Родіон, так звати карапуза, росте дуже життєрадісним.

Диво сталося й у родині Віктора Павліка. Після втрати молодшого сина Павла, чоловік і уявити не міг, що Всесвіт дасть йому шанс знову заколисати своє немовля. У червні Катя Репяхова народила хлопчика. Назвали Михайликом.

А ось у шоумена Анатолія Анатоліча підростає синок з незвичайним ім’ям. Ніл – саме так назвали щасливі батьки свою крихітку, який виповнилося 3 місяці. Карапуза вже встигла заколисати поп-діва Світлана Лобода, яка є великою подругою сімейства ведучого.

Первістком у родині екс-холостяка Нікіти Добриніна та Дар’ї Квіткової став хлопчик Лев. Він ровесник Ніла Анатолійовича. Хлопчик вже з цікавістю розглядає навколишній світ, а мама з гордістю гуляє з візочком містом.

Неможливо не пригадати і третю дитину Катерини Осадчої. Жінка подарувала сина коханому Юрію. Син Данило став неймовірно приємним сюрпризом для тата й мами, адже всі пророкували їм дівчинку.

Хлопчика народила і співачка Анастасія Приходько. Вона тривалий час приховувала свою вагітність, аж поки на шоу “Маска” її не запитали напряму. Лука став третьою дитиною у родині зірки. Всі родичі у захваті від немовляти, а знаменита мама навіть жертвує зйомками заради годування.

Ще однією мамою-красунею стала співачка Mamarika. Народжувала зірка у приватному пологовому. Морально підтримував чоловік Сергій Середа.

Схожі статті