Софія Ротару так і не вийшла заміж за кохання усього свого життя: як виглядає велика любов народної артистки

У біографії Софії Михайлівни Ротару є багато пробілів та неоднозначних фактів. Колись співачка пообіцяла їх заповнити. Але за однієї умови: вона це зробить лише тоді, коли назавжди покине сцену. Роки йдуть, а вонаСтосунки з Володимиром Івасюком і не думає відкривати завісу до потаємної сфери свого життя.

Софія Михайлівна завжди притримувалася єдиної версії: у стосунках була лише з Анатолієм Євдокименко, за нього вийшла заміж, лише від нього народила, а коли поховала чоловіка, про інших і думати не посміла. Однак, журналісти довго копирсалися у минулому зірки і знайшли факти, які зірка досі не наважилася спростувати.

Стосунки з Володимиром Івасюком

Софія Ротару так і не вийшла заміж за кохання усього свого життя. Архівна світлина Володимира Івасюка

Про зв’язок Володимира Івасюка та на той час вже популярної Софії Ротару знали серед інтелігенції. Молоді люди не просто співпрацювали, а тісно спілкувалися. Ці події сталися саме у той проміжок часу, коли Анатолій Євдокименко залицявся до артистки, але не отримував знаків уваги у відповідь.

Деякі представники преси насмілилися припустити, що Софія Михайлівна навіть була заміжня за Володимиром, але спираючись на біографічні дані, цього стверджувати ніяк не можна. А от факт любовних стосунків з Івасюком Софія Ротару так ніколи і не спростувала.

Софія Ротару так і не вийшла заміж за кохання усього свого життя. Архівна світлина Володимира Івасюка

Колеги артистки навіть якось розповіли, що вона народила від нього донечку, яку роками ховає від публіки.

Варто відмітити, що співачка поквапилася пояснити ігнорування залицянь від майбутнього чоловіка. Знаменитість назвала це грою. Мовляв, не мала на думці нічого поганого, а просто так фліртувала. При цьому за довгу кар’єру народної артистки їй довелося багато разів чути, як сторонні чоловіки звинувачують її у романах з нею, або приписують її стосунки з іншими.

Схожі статті