Екс-дружина Віктора Павліка звинуватила його в смерті сина: покликала медіума, щоб розповісти таємну правду

Лариса Созаєва, третя дружина Віктора Павліка, продовжує цикл розповідей про подружнє життя зі співаком та його роль у лікуванні сина. В останній публікації виступала від імені сторінки жінки медіум та відьма. Згодом відео зникло, але редакції "Сенсація" вдалося знайти цей унікальний матеріал.

Стосунки Віктора Павліка та його третьої дружини Лариси стали надбанням публіки. Так голосно та епатажно мало хто з’ясовує недомовки. Колишня обраниця зірки у мережі почала публікувати тексти про проблеми, з якими зіштовхнулася після розлучення з артистом.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином
Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином

Раніше вона розповідала про кредит за квартиру, який мав виплатити її екс-обранець, звинувачувала зради співака у трагедії сина, а нещодавно запросила на прямий ефір на своїй сторінці в Інстаграмі жінку, яка зголосилася також повідати бачення всієї цієї історії.

Рудоволоса героїня відео Лариси називала себе медіумом та відьмою. Заявила, що не може стояти осторонь історії Созаєвої. Цікаво, що згодом публікацію жінка видалила.

Екс-дружина Віктора Павліка звинуватила його в смерті сина

Та справжні баталії розгорнулися у коментарях під публікацією новоспеченої блогерки. Ефіром зацікавилася Катя Павлік та висловила свою думку, щодо всього сказаного у свою адресу.

Екс-дружина Віктора Павліка звинуватила його в смерті сина

Репяхова стала на захист свого чоловіка. Вона спростувала думку, озвучену у відео, про те, що Віктор має колекційні мотоцикли. Молода дружина зірки зазначила, що слід також пам’ятати, як її коханий лікував Пашу, сина, який мав пухлину. За словами Каті відчайдушному батьку доводилося мити хвору дитину та допомагати пересуватися – буквально доводилося носити на собі.

Екс-дружина Віктора Павліка звинуватила його в смерті сина

Сама ж Лариса відрізала опонентці словами про те, що мати справу буде вона лише з Віктором, з яким раніше вже були у неї домовленості.

Нагадаємо, що знаменитий чоловік побрався зі своєю третьою дружиною у 2012 році та шлюб довго не протримався. Відомо, що вже у 2020 нареченою артиста стала Катерина Репяхова, яка до цього працювала його директоркою.

Схожі статті