Вагітна Наталя Могилевська показала на камеру підрослий живіт і поділилася новиною: “Настав час народжувати”

Наталя Могилевська показала рідкісні кадри, де вона - при надії. Фотографії замилують кожного, адже жінку так прикрашає вагітність! Співачка також поділилася планами на материнство і зазначила, що навіть після 40-ка років кожна може мати дитину попри всі стереотипи.

Наталі Могилевській 46 років і їй можна лише позаздрити: красива, витончена, популярна. Досі співачка лишається омріяною нареченою для багатьох чоловіків. Та кому віддала своє серце – секрет. Офіційно артистка має статус незаміжньої, але не раз її бачили у компанії впливових чоловіків.

Наталка Могилевська та Олег Рижов
Вагітна Наталя Могилевська та Олег Рижов

Відомо, що донині у знаменитості дітей не було. Двічі Наталя була заміжньою. У шлюбі з Єгором Долініним вона навіть стала мачухою його донькам. Втім, стосунки виявилися неміцними та жінка пішла від обранця. Навіть вже й не згадує дівчат, які ставилися до неї, як до матері.

Про свою вагітність зірка розмірковує в інтерв’ю виданню “Хочу” так:

“Одна справа – народити в 16 років і не помітити, а інша справа, коли тобі 40 і ти усвідомлюєш якісь речі … Тому я не знаю яким чином можуть прийти дітки в моє життя. Вони прийдуть в будь-якому віці, але я хочу, щоб вони прийшли тільки після того, коли моє серце буде готове, а не тоді коли я “з розуму” вирішу, що прийшов час народжувати, адже так вони не будуть щасливі і я не буду щаслива”

Справжньою сенсацією стали світлини знаменитості з округлим животом. Дуже молодо та ніжно виглядає артистка з животиком. Округла фігура аніяк не псує образ суперзірки.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталя Могилевська знялася в кіно

Щоправда, це бутафорний животик, який використовувала артистка для зйомок. У реальному житті головне місце зараз у її графіку посідає робота.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталя Могилевська знялася в кіно

Тим не менш, побажаємо цій артистці знайти свою половинку та нарешті почути таке заповітне слово “мама”.

Схожі статті