Холостячка 2021: хто розчарував Злату Огнєвіч у 6 випуску від 22.10.21 і назавжди покинув проєкт

Злата Огнєвіч продовжує шукати своє кохання на проєкті та вивчати учасників з різних сторін. У цьому випуску на глядачів чекала подія, яка ще жодного разу не ставалася в рамках шоу. Злата не примирилася з нещирістю чоловіків і вчинила, як їй підказувало її серце.

У п’ятницю, 22 жовтня, о 19:00 на телеканалі СТБ пройшов 6 випуск проекту “Холостячка-2” зі Златою Огнєвіч. Артистка ще з більшою увагою поставилася до побачень і змогла з’ясувати для себе важливі речі, які суттєво вплинули на її вибір. Так, цього разу глядачі задоволені результатом, адже бачили, що деякі з учасників не підходять зірці.

Як пройшли побачення в 6 випуску шоу “Холостячка-2”?

Спочатку на проєкті в шостому випуску відбулося групове побачення Вінченцо і Андрія зі Златою. Вони взяли участь в ніжній фотосесії в лавандовому полі. Знімки вийшли дуже чуттєвими. На друге групове побачення вирушили Олег, Влад і Макс. Вони занурилися в творче життя Огнєвіч. На цьому побаченні у Злати стався поцілунок з Максимом Тарапатою.  Варто відмітити, що глядачі підозрюють хлопця у тому, що саме він став переможцем шоу. Злато і Максима порівнюють з парою Ксенії та Олександра, які побудували кохання у попередньому сезоні.

Третє побачення у Огнєвіч було з психологом Романом Свечкоренко. Спочатку вони займалися повітряним стрейтчінгом, а потім пішли в спа на масаж. Також три учасники проекту – Влад Ясько, Андрій Задворний і Роман Свечкоренко – пройшли перевірку на поліграфі. Після цього Злата прийняла рішення попрощатися з Владом, адже чоловік до цих пір, судячи з усього, любить свою колишню дівчину.

Навряд хлопець очікував опинитися на перевірці з поліграфом, але спеціалісти зробили своє діло та прояснили для Злати деякі моменти.

Вслід за ним шоу покинули Вінченцо та Рома.

Залишається сподіватися, що головна героїня не пошкодує про свій вибір.

Схожі статті