Хто покинув ряди учасників 11 сезону “МастерШеф” у 10 випуску від 23.10.21: надії суддів були розбиті

Стало відомо, хто покинув ряди учасників 11 сезону "МастерШеф" у 10 випуску від 23.10.21. Найкращі учасники продовжують боротися за звання переможця, а завданння стають все складнішими та більш захопливими. Стати тріумфатором дедалі складніше.

Кращі кулінари-аматори 11 сезону шоу “МастерШеф” продовжують боротися за перемогу. Крок за кроком вони осягають нові знання і навички, а також тренують командний дух. Але чи впоралися учасники із завданнями, коли кожен – сам за себе? А також, чи добре вони знають кулінарну класику?

Хто покинув ряди учасників 11 сезону “МастерШеф” у 10 випуску від 23.10.21?

Під кожною коробкою на поверхнях аматорів чекатиме набір продуктів для одного відомого класичного блюда. Їм необхідно розгадати його і приготувати. Але, само собою, є «але». У кожного буде один зайвий інгредієнт, а одного, навпаки, буде не вистачати. Їм необхідно знайти його в продуктах своїх колег, а їм – віддати зайвий.

Хоча це стається на шоу край рідко, але усі учасники залишилася на проєкті. Абсолютно всі кулінари впоралися із завданням і судді нікого не вигнали. Зважаючи на те, що минулої неділі з проєкту вийшло аж три людини, це рішення цілком логічне та має сенс. Також варто відмітити, що глядачів вже з’явилися свої улюбленці, яких вони підтримують на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram під публікаціями. Але після того, як ефірний час програми посунули, люди не приховують і свого гніву, адже велика кількість аудиторії не може собі дозволити залишитись біля екранів.

Судячи з коментарів в соціальні мережі, для фанатів найкращим кандидатом на виліт є Світлана, яка тягне команду вниз. Втім, вже декілька ефірів підряд глядачі чекають на те, що саме вона полишить шоу.

Схожі статті