Аніта Луценко не встигла похизуватись чоловіком, як вже показала руку без обручки: знову самотня?

Відома українська фітнес-тренер прийшла на захід до Андре Тана без обручки. Заміжня зірка завжди підкреслювала той факт, що в неї є обранець, просто вона не хоче робити його публічною людиною, а тепер цікава деталь може спричинити плітки про розлучення пари.

Тривалий час Аніта Луценко приховувала той факт, що в неї є обранець. Але останнім рік відомий фітнес-тренер змінила свою позицію і почала розповідати, як про подружнє життя, так і про окремі ситуації в сім’ї. Більш того, Аніта навіть ділилася кадрами, на яких можна було впізнати її коханого.

Аніта Луценко зі своїм коханим
Аніта Луценко не встигла похизуватись чоловіком, як вже показала руку без обручки. Зразок кадрів, якими ділиться Аніта

На прикладі відомого українсько-колумбійського шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво Луценко робила кадри таким чином, щоб її благовірного неможливо було впізнати.

Аніта Луценко більше не носить обручки

Аніта Луценко не встигла похизуватись чоловіком, як вже показала руку без обручки. Прес-служба Андре Тана

Уся справа в тому, що обранець зірки не хотів бути публічною персоною, і його можна зрозуміти — не кожен може витримати такий тиск.

Нещодавно вона завітала на захід Андре Тана, на якому він показував свою чергову колекцію. Аніта виглядала блискуче, і це не дивно, адже збиралася відвідати дизайнера. Вона обрала чорний боді, чорні довгі брюки і блискучий блейзер цегляного кольору. Центральним аксесуаром виявився ремінь Гуччі.

Але дещо цікава деталь не сховалася від очей журналістів — Луценко не одягла обручку. Цілком імовірно, що фітнес-тренер настільки надавала уваги деталям, що вирішила позбавитися від символу кохання, а можливо у пари дійсно є проблеми.

Сподіватимемось, що навіть якщо шлюб дав тріщину, то зірка знайде шлях до примирення. Адже ні від кого не сховався той факт, що Луценко дуже закохана.

Схожі статті