Як виглядають доньки Надії Мейхер, через яких Меладзе вдруге вигнав її з “ВІА Гри”: схожі на маму-красуню

Відома українська співачка Надія Мейхер довгий час була невід'ємною зіркою популярного жіночого тріо "ВІА Гра", допоки вона не покинула колектив. Причому це було в її кар'єрі неодноразово, а двічі виконавиця полишала сцену через вагітність – Надія є багатодітною мамою сина і двох донечок.

Саме з Мейхер і Альони Вінницької почав своє існування гурт “ВІА Гра”, який вважається одним з найуспішніших російськомовних музичних проєктів нульових. А Надію досі називають однією з найпривабливіших учасниць тріо, не лише через її розкішну фігуру. Співачка володіє сильним вокалом, танцювальною пластикою та жіночою харизмою, яку неможливо не помітити.

Золотий склад ВІА Гри
Золотий склад ВІА Гри – Надія Мейхер, Віра Брежнєва і Анна Сєдокова

Як не дивно, але верше вона пішла з колективу на самому піку популярності у 2002 році. Сталося через вагітність Мейхер – вона народила свого первістка, хлопчика Ігоря.

Особистість батька дитини Надія приховувала довго, але пізніше зізналася, що цей чоловік – бізнесмен Олександр Лищенко. В офіційному шлюбі пара не перебувала, а стосунки були недовготривалими.

Надія Мейхер зі своїм сином
Старший син Надії Мейхер, через якого вона вперше покинула ВІА Гру

Лише місяць після народження сина знадобився Мейхер, аби повернутися у склад гурту. Якраз тоді до Надії приїхала її мама, яка зайнялася вихованням новонародженого онука. Після кількох музичних альбомів та безлічі отриманих нагород у 2006-му співачка вдруге пішла з “ВІА Гри”, однак через 3 роки повернулася в тріо.

Останній концерт віагрянок участю Надії відбувся у 2011-му, яка знову пішла з колективу через вагітність – згодом у неї народилася дочка Анна від нинішнього чоловіка зірки Михайла Уржумцева. Він нарешті подарував Мейхер довгоочікуване жіноче щастя.

Надія Мейхер та її чоловік Михайло Уржумцев
Чоловік Надії Мейхер Михайло Уржумцев

Законним подружжям щасливі батьки стали у 2014-му, і незабаром після реєстрації шлюбу вони дізналися, що чекають на поповнення. Так у 2015-му Надія народила другу донечку Марію.

Доньки Надії Мейхер
Діти Надії Мейхер

Як турботлива мати, перші роки життя дівчаток Мейхер приховувала від публіки. Лише під час участі в “Танцях з зірками 2020” вона вперше показала спадкоємиць та разом з ними вийшла на паркет. Під стать знаменитій мамі Анна і Марія ростуть справжніми красунями.

Схожі статті