Екс-директорка Софії Ротару викрила справжній характер легендарної співачки: “Здається милою, але це не так”

Ольга Коняхіна довгі роки працювала директоркою української співачки Софії Ротару і лише відносно нещодавно жінка вирішила звільнитися. За її словами, вона вже не витримувала непростий характер Софії Михайлівни: легенда української сцени видається доброю та хорошою лише на перший погляд.

До Софії Ротару в українському шоу-бізнесу завжди ставилися з особливою повагою. Артистка стояла у витоків вітчизняної естради ще до часів незалежності. Саме її версія пісні “Червона Рута” стала культовою, а “Одна калина за вікном” – невід’ємною частиною свят та концертів.

Саму виконавицю також завжди асоціювали зі зразковою артисткою: мала спокійне особисте життя, рідко була помічена у скандалах, виступала навіть на молодіжних концертах, щоб залучити до своєї творчості молодше покоління: декілька років тому Ротару співала на фестивалі “Атлас Вікенд”.

Софія Ротару
Софія Ротару

Як виявилося, спокійний образ Софії Михайлівни не відповідає реальній дійсності. Її колишня директорка Ольга Коняхіна, яка довгі роки працювала з артисткою, зізналася, що ця робота була для неї надзвичайно нервовою і вона раз у раз відчувала на собі непростий характер народної артистки.

Жінка розповіла, що Ротару була постійно усім незадоволена. Для слухачів і телеглядачів вона видавалася милою, але насправді це було далеким від реальності. Коняхіна натякнула, що самими лише словами співачка могла знищити морально будь-кого, хто їй бодай чимось не подобався.

Екс-директорка Софії Ротару Ольга Коняхіна викрила справжній характер легендарної співачки
Екс-директорка Софії Ротару Ольга Коняхіна викрила справжній характер легендарної співачки

Ольга також додала, що часом виконавиця була дійсно приємною, вони могли навіть провести разом вечір на прогулянці чи сходити на шопінг, проте вже наступного ранку Софія Михайлівна могла придиратися до будь-яких дрібниць.

“Вранці вона тобі з льоту відразу по голові. Щоб не розслаблялася. Щоб тримала своє місце”, — згадує колишня директорка співачки.

Ольга зізнається, що не раз задумувалась про звільнення, проте постійно боялася залишитися без роботи та грошей, але рада, що одного разу таки розійшлася з Ротару.

Схожі статті