Леся Нікітюк переживає “трагедію”: зірка зіпсувала обличчя і поставила свою телевізійну кар’єру на кін

Леся Нікітюк славиться не тільки своїм бездоганним почуттям гумору, простотою, за яку її любить народ та неймовірними зовнішніми даними. Вона також підкорює глядачів щирістю та безпосередністю. Тому, коли в неї сталося нещастя, вона рдразу ж поділилася цим з фанатами і показала нову себе.

Леся Нікітюк дуже просто ставиться до себе, своєї слави та вроди. Що для одних світських дів стало б справжньою трагедією, для неї лише привід посміятися та створити новий цифровий контент. 34-річна телеведуча зізнається, що так само старіє, як і всі люди на планеті, і це приносить деякі незручності у повсякденне життя.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк зіпсувала обличчя і поставила свою телевізійну кар’єру на кін

Трагедія Лесі Нікітюк

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому вона показала, як зламався її зуб. Звісно, вона одразу ж побігла до стоматолога відновлювати свою посмішку, адже зі зламаним зубом її навряд чи допустять у студію. Все ж таки окрім талантів, телебачення вимагає приємну зовнішність.

Леся Нікітюк зіпсувала обличчя і поставила свою телевізійну кар’єру на кін

“Добрий вечір, друзі. Дякую, що переживали сьогодні зі мною разом втрату кусочка зуба. Цю трагедію… У 34 вже і зуби починають сипатися. Мені вже його наростили, як ніготь. Поставте реакцію, в кого була подібна ситуація”, — повідала зранку Леся Іванівна.

Втім, в Instagram можна зробити все, що в твоїй душі заманеться, якщо це не порушує правил спільноти. Тому вона і показала, що ж сталося з її зубом, і як стоматолог впорався з цією задачею. Варто відзначити, що спеціаліст знає свою справу і виконав роботу таким чином, що навіть підозра не закрадається,  що зуб нарощений. Також телеведуча запитала у своїх підписників, чи ставалося з ними таке. Варто віддати належне, що більшість голосуючих відповіло ствердно.

Схожі статті