Колишній чоловік Ані Лорак знайшов їхній доньці нову маму: як виглядає молода суперниця поп-діви (ФОТО)

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружується на новій обраниці, яка стане для їхньої доньки мачухою. В мережі наречену турецького бізнесмена не перестають порівнювати зі співачкою, адже зовні вона трохи нагадує Кароліну, але не за віком – суперниця поп-діви молодша.

За плечами Ані Лорак один офіційний шлюб тривалістю в 10 років. У 2009-му зірка вийшла заміж за турка Мурата Налчаджиоглу, якому згодом народила дочку Софію. Спершу сімейне життя було щасливим – подружжя насолоджувалось одне одним та будувало родину, але все зруйнували зради Мурата, за якими він був помічений неодноразово.

Артистка намагалася зберегти сім’ю і довгий час закривала очі на невірність обранця, однак в один момент не витримала та пішла від нього. Так на початку 2019-го Налчаджиоглу став колишнім чоловіком Ані Лорак, а вона – його колишньою дружиною. Соня залишилася жити з мамою, при цьому тато з її життя не зник і теж бере участь у вихованні дитини.

Ані Лорак з колишнім чоловіком та донькою
Ані Лорак з колишнім чоловіком та донькою

Трохи пізніше поп-діва зав’язала стосунки з молодим саунд-продюсером Єгором Глєбом, за яким була заміжня Tayanna, але довго цей роман не протривав. Принаймні, разом з ним Кароліна перестала виходити в світ. Зараз вона час від часу хизується великою каблучкою на безіменному пальці, приховуючи особистість кавалера.

Мурат після розлучення з зіркою почав зустрічатися з 25-річною візажисткою з Києва Лілією. На думку багатьох, Налчаджиоглу знайшов собі молодшу копію Лорак – теж брюнетку з темними очима, пухкими губами та мініатюрну. Крім того, вона, як і артистка, самотужки виховує доньку, тож мачухою стане зі знанням справи.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та його нова наречена Лілія

Близько року тривали відносини пари, поки на початку 2021-го в пресі не почали з’являтися нові спільні фото Ані Лорак з колишнім чоловіком. Це породило чутки про другий шанс для Мурата, однак нещодавно він освідчився Лілії, що вщент розбило надії фанатів на возз’єднання екс-подружжя.

Детальніше про це дивіться на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті