Як виглядає екс-чоловік Ольги Фреймут, який покинув її у чужій країні з малюком: на вигляд сама порядність

Старша донька Ольги Фреймут, її первісток Злата Мітчелл народилася, як результат роману зірковою мами з іноземцем. Телеведуча збиралася осісти за кордоном і стати дружиною англійцю. Втім, чоловік виявився зовсім не тим, за кого його прийняла зірка.

У Ольги Фреймут є старша донька з дуже незвичайним ім’ям — Злата Мітчелл. Звучить так воно не з проста, а тому що батько дівчинки – іноземець.

Як виглядає Ніл Мітчелл?

З першим цивільним чоловіком Ольга познайомилася у далекій Британії під час прогулянки із подругою. Ніл Мітчелл був етнічним британцем і дуже галантно залицявся до українки, та незабаром підкорив її серце.

Ніл Мітчелл
Як виглядає екс-чоловік Ольги Фреймут? Ніл Мітчелл

Закохані стали жити разом, проте стосунки дали тріщину, і, будучи вже вагітною, Ольга покинула Ніла. Спочатку вона переїхала на орендовану квартиру в Лондоні, а потім і зовсім повернулася до рідної України.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Як виглядає екс-чоловік Ольги Фреймут. Нинішній чоловік зірки Володимир Локотко  разом з нею

“Він не мого менталітету, страшенно ревнував, мені з ним було нудно. Він був агресивний, неприємний, він мені став нецікавий… Я зрозуміла, що моїй дитині такий батько не треба”

Звісно, довго Ольга Фреймут у Холостячках не перебувала і знайшла собі офіційного чоловіка. Свій вибір в особі Ніла не схвалює і навіть стидається. Каже, що психологічно не була готова обрати гідного чоловіка.

“Мій перший чоловік — це чоловік періоду мого рагульства, коли я носила підшкірну куртку і туфлі на абсцесах, які цокали”, — коментує зірка.

Варто відмітити, що Ніл не спілкується зі своєю донькою і не проявляє ніякого інтересу до неї. Злата, в свою чергу, знайшла собі батько в особі Володимира Локотко, з яким зіркова мама закрутила роман близько шести років тому. Зараз зіркова родина як ніколи повноцінна та щаслива.

Схожі статті