Гросу після розлучення з Комковим заїкнулася про шлюбний контракт з новим коханим: сюрприз для Полянського

Відома українська співачка Аліна Гросу має за плечима один невдалий шлюб, який закінчився ще до першої річниці. Після розлучення з Олександром Комковим зірка залишилася навіть без спільного кота, адже шлюбних контрактів пара не укладала. Чи повторить артистка цю помилку у стосунках з Романом Полянським?

Влітку 2019 року весь бомонд вітчизняного шоу-бізнесу гуляв на розкішному весіллі Аліни Гросу та московського бізнесмена Олександра Комкова. Не прошло і року, як молоді люди розлучилися. Як виконавиця розповідала сама, чоловік просто поставив її перед фактом, що знайшов іншу, більш заможну жінку.

Пара жила в купленій на подаровані на весілля гроші, однак після розлучення Аліна звідти з’їхала. Єдине, що вона хотіла з собою забрати – їхнього кота, але Комков його віддавати не схотів. Лише згодом Гросу зрозуміла, що це тільки на краще, адже у її нового коханого, російського актора Романа Полянського, алергія на котів.

Аліна Гросу помирилася з колишнім чоловіком Олександром Комковим
Колишній чоловік Аліни Гросу Олександр Комков

Стосунки у них серйозні, закохані ще не одружені, проте вже планують побудувати власний будинок. Спочатку вони хотіли квартиру, а потім вирішили, що дім – кращий варіант. Особливо, із заділом на майбутніх дітей. Про це Аліна розповіла в інтерв’ю для “КП в Україні“, а також пояснила свою позицію щодо шлюбного контракту з Полянським:

“Я дуже добре знаю Рому і, мені здається, краще, ніж свого колишнього чоловіка в плані людських якостей. Я його бачила в шлюборозлучному процесі. І, по правді, не моя це справа, але я вважаю, що він дійсно дуже хороша людина. Він завжди і всім допоможе, він не поганий, не підлий, тому чекати від нього якихось підводних каменів, підписувати з ним якісь безглузді контракти я не збираюся”, – заявила співачка.

Аліна Гросу і Роман Полянський планують дітей
Аліна Гросу і Роман Полянський планують дітей

Ще до стосунків з Гросу Полянський був одружений і має дитину від екс-дружини. Аліна тепло спілкується з його дочкою Марфою, завжди радіє її успіхам, а коли є можливість, проводить час разом з Романом і майбутньою падчеркою.

Схожі статті