Вже не вагітна Мартиновська насолоджується медовим місяцем з Ектором Хіменесом-Браво: закохані розсекречені

Фанати Ектора Хіменеса-Браво вважають, що шеф-кухар більше не холостий і офіційно позв'язав себе узами шлюбу з колегою Ольгою Мартиновською. На таку думку їх наштовхнули кадри з Мальдів, куди зірка полетів з коханою невдовзі після візиту матері. Усі деталі в статті.

Усі фанати Ектора Хіменеса-Браво добре розуміють — у житті шеф-кухаря відбуваються грандіозні зміни, приховати їх майже не вдається. Як би колумбієць не намагався стримати потік інформації про позитивні зміни в його долі, тут і там з’являються нові деталі, які вдало складаються у пазл, з якого вимальовується повна картина.

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська проводять медовий місяць на Мальдівах

Ектор Хіменес-Браво, імовірно, одружився

Не так давно шеф-кухар вперше заговорив про те, що в нього з’явилася обраниця. Ім’я розсекречувати він не збирається, адже тепер буде захищати кохану від публічності. Втім, на одній фотографії, на якій не було видно обличчя жінки, фанати побачили у силуеті коханої Ектора Ольгу Мартиновську. Далі більше, через 8 років розлуки мама шефа прилетіла до нього в Україну, а через два дні зірка, як ні в чому не бувало, залишає маму, і з коханою відправляється до Мальдів.

Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська проводять медовий місяць на Мальдівах

Протиставляючи усі ці факти, користувачі мережі прийшли до висновку, що знаменитість зіграв весілля і полетів у медовий місяць. Знаючи певні хитрощі, можна припустити, що усі stories, які Мартиновська знімає зараз були підготовлені раніше. Але єдине можна сказати точно — зірка не вагітна, адже неодноразово публікувала знімки різноманітних напоїв.

Варто відмітити, що ресторатор не приховує того факту, що на острові панує романтична атмосфера, що тільки підсилює підозри щодо нещодавнього одруження зірки.

Схожі статті