Стало відомо, що Заливако спілкувався з іншою учасницею “Холостяка” після фіналу: Богдан продовжує боротьбу

Екс-холостяк Михайло Заливако зізнався, шоу, що спілкувався з учасницею проєкту після його фіналу. Подробиці пов'язані з цією справою він повідав під час зйомок інтерв'ю. Зіркова пара відвідала апартаменти журналістки разом, і розповіла багато цікавих деталей спільного життя.

Екс-холостяк Михайло Заливако та переможниця проєкту Анна Богдан продовжують будувати свої стосунки поза межами шоу. Молодим людям вдалося створити те, зачем приходили безліч учасників, але так і не могли цього тримати. Після завершення зйомок Михайло одразу ж зібрав свої речі, покинув Харків та орендував квартиру в Києві, щоб жити разом зі своєю коханою. Чоловіка не зупинив ані бізнес, який знаходиться в його рідному місті, вні несхвалення аудиторією його вибору.

Михайло Заливако спілкувався з іншою учасницею після фіналу

Нещодавно на особистій сторінці головного герою 11-го сезону проєкту з’явилися нові відеоролики зі зйомок інтерв’ю. Публікації з’явилися в соціальній мережі Instagram. У кадрі харківський бізнесмен постав поруч журналісткою на кухні. Вочевидь, формат шоу полягає у спільному приготуванні їжі та відвертій розмови, яка супроводжує цей процес.

Стало відомо, що Заливако спілкувався з іншою учасницею “Холостяка” після фіналу. Скріншоти особистої сторінки Михайла

Одним з найпровокаційніших питань було прохання пригадати, чи продовжувалося у Заливако спілкування з дівчатами після закінчення шоу. Цікаво, що він відповів ствердно. За словами Михайла, йому подзвонила одна дівчина і він випадково взяв трубку. Судячи з короткої розповіді, нічого серйозного не відбулося, а бесіда була світського характеру. Анна Богдан при цьому стояла поза камерами, але чула кожне слово обранця.

Імовірніше за все, вона була у курсі того, що сталося і це ніяк не вплинуло на взаємини екс-холостяка та його переможниці.

Схожі статті