Микола Басков грандіозно осоромився та від хвилювання обмочився прямо на сцені: “Відчуваю, що гаряче”

Натуральний блондин російської естради Микола Басков вже давно є відомим артистом і має цілу армію прихильників, які у захваті від його голосу. Втім, шлях співака до слави не завжди був простий. За його плечами є один грандіозний конфуз, який трапився з ним під час виступу на сцені.

Микола Басков став героєм нового шоу Максима Галкіна “Блеф”, в ефірі якого зіркові гості мають розповісти вигадану або реальну історію. Перемога буде за тим з них, хто вгадає – правду чи неправду він почув. В рамках проєкту “золотий голос Росії” поділився з Галкіним та Олександром Реввою своїм найбільшим конфузом на сцені.

Так, за словами Баскова, він обмочився прямо під час спектаклю “Євгеній Онєгін”. Інцидент стався, ще коли Микола був студентом академії музики імені Гнесіних, і мав вперше виступити перед купою глядачів на екзаменаційному показі. Йому дісталася роль Ленського. Дебют назавжди закарбувався в пам’яті Баскова:

“Коли я вчився в Гнесінці, у нас був такий предмет, як оперне мистецтво. Мені було 18 десь, перший курс. Був перший спектакль, “Євгеній Онєгін”. Я дебютував. Я вибігаю на сцену і співаю арію Ленського “Мадам, я на себе взяв сміливість”. Хвилювання було страшне… Пам’ятаю: пауза, я взяв дихання і… Обмочився. Я так хвилювався. Я відчуваю, що гаряче. Там старовинний костюм, перука, все інше… Пам’ятаю це хвилювання. Після цього все! Наче сцена мене прийняла”, – поділився Микола.

Микола Басков надзюрив на сцені
Микола Басков надзюрив на сцені

Виявилося, що ця історія не вигадана, а цілком правдива. З того моменту у подібні конфузи Басков більше не потрапляв, але минулого не соромиться – навпаки, згадує зі сміхом.

Зазначимо, що Микола Басков починав свої виступи в опері та співав у Великому театрі. Пізніше він почав підкорювати естраду та сам себе проголосив золотим голосом Росії. Співак активно гастролює та представляє фанатам нові концертні програми.

На YouTube-каналі “Одна минута” дивіться, як осоромлювалися інші зірки сцени:

Схожі статті